PR6419034-SET10017R0001_QA_Vehicle_Insurance.docx
DOCX document 15 KB Posted
- Solicitation number
- PR6419034-SET10017R0001
About this file
Question and Answers to PR6419034-SET10017R0001
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| PR6419034-SET10017R0001_Hard_Loss_Runs_for_the_last_3_years.pdf | ||
| Solicitation_Final_Vehicle_Insurance_August_29-2017.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Greetings to all, In accordance with U.S. Government contracting regulations, here are the answers for your queries which you sent us via e-mail.
Question 1.
Is solicitation number “Solicitation PR6419034-SET10017R0001” cancelled?
Answer – It’s not cancelled. The category type changed from “Combined Synopsis/Solicitation” to “Solicitation”
Question 2.
Can you give instructions or authorization on opening the solicitation, couldn’t open the solicitation?
Answer – You need to register to access FBO notices or use Solicitation External Reference: link “https://www.fbo.gov/notices/cc5ef80c0bc59cd3f19471bd0cfede0e”
Question 3.
When the solicitation package for comprehensive vehicle insurance for the U.S. Embassy Addis Ababa would be released?.
Answer – It’s was released on August 29, 2017 and you can access it from the link provided in the answer to Question 2.
Question 4.
On Volume III: Technical Proposal on page 97 of the solicitation, requirement A (4) “Ethiopian Law precludes foreign firms to participate in this business”. Does this mean American Firms cannot provide quotes for this solicitation?
Answer – Your offer will be considered if you are already in the insurance business in Ethiopia and have your own license or are partnered with an insurance company currently doing business in Ethiopia.
Question 5.
Provide Hard Loss Runs for the last 3-5 years Answer – Information will be Posted to FBO once available.
Question 6.
Can I get the current policy information that covers the above solicitation.
Answer – The policy information is the same as that requested in the bid and the previous contractor was, Awash Insurance Company, Bole Road, Addis Ababa Ethiopia.
Question 7.
Are you open to offeror who’s going with a broker that’s not in Ethiopia, or directly licensed in Ethiopia? What if the company comply with the regulatory laws in the country, by teaming up with a local carrier.
Answer – Please refer to the answer for Question 4.
Question 8.
Are you ok with an international auto plan that meets your requested limits? Our policy is paid in USD, and claims are paid in USD. We also provide borderless coverage, not limited to Ethiopia.
Answer – Please refer to the answer for Question 4.
Question 9.
Is there access to last year’s winning bid to have an idea to be competitive.
Answer – Information will be Posted to FBO once available.
Thanks, Robert L. Reeves Contracting Officer
File details come from the government source that posted it. Updated .