N68335-16-R-0176-0007.docx
DOCX document 40 KB Posted
- Attached to
- Nose Gear Launch System's Charging Panel
- Solicitation number
- N68335-16-R-0176
About this file
N68335-16-R-0176-0007
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_13_Qualified_vendors.pdf | ||
| N68335-16-R-0176-0008.docx | DOCX document | |
| MPR_1278_Pg1.pdf | ||
| MPR_1278_Pg2.pdf | ||
| MIL-S-6758B.PDF | ||
| MIL-S-6758B_NOTICE-1.PDF | ||
| B316207rHs1.pdf | ||
| NGLV_-_A414240_Rev_AD.pdf | ||
| MIL-T-16420K_AMENDMENT-1.pdf | ||
| MIL-T-16420K.pdf | ||
| N68335-16-R-0176-0006.docx | DOCX document | |
| N68335-16-R-0176-0005.docx | DOCX document | |
| N68335-16-R-0176_Attachment_01_11-22-2016.doc | DOC document | |
| N68335-16-R-0176-0004.docx | DOCX document | |
| N68335-16-R-0176-0003.docx | DOCX document | |
| N68335-16-R-0176-0002.docx | DOCX document | |
| N68335-16-R-0176-01.docx | DOCX document | |
| N68335-16-R-0176_Attachment_1_Past_performance_CPARS.docx | DOCX document | |
| N68335-16-R-0176_Attachment_2_Past_Performance_Questionnaire.docx | DOCX document | |
| N68335-16-R-0176.docx | DOCX document |
Show all 20
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
N68335-16-R-0176
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM
The required response date/time has changed from 28-Dec-2016 01:00 PM to 09-Jan-2017 01:00 PM.
The following have been added by full text:
Q&A AMENDMENT 0006
Question 1:
CDRL A0008 and/or A0009 includes Test/ Inspection and Certification data submission for items normally completed by vendor. Will vendor COC meet the requirements for items a,n,r,s,t,u,v,y,aa,bb,cc,dd for those parts purchased from an approved vendor?
Answer 1:
Yes, COC from an approved vendor will meet the requirements of items a,n,r,s,t,u,v,y,aa,bb,cc,dd.
a. Copies of all approved Request for Deviations and Request for Waivers.
n. Test IAW MPR 304 per drawings:
A316271 Tail Piece Sil Braze Socket, A91464 Tee Sil Braze Socket Weld, 414974 Adapter Flareless tube to Pipe Sil Braze or Socket Weld, 428510 Adapter Flareless tube to Pipe Sil Braze or Socket Weld
r. Penetrant test per drawing A509519 Valve Globe Angle, A91464, Tee Sil Braze Socket Weld, 414974, Adapter Flareless tube to Pipe Sil Braze or Socket Weld 428510, Adapter Flareless tube to Pipe Sil Braze or Socket Weld
s. Radiographic inspect per drawing A509519 Valve Globe Angle
t. Seat test per drawing A509519
u. Back pressure test per drawing A509519
v. Shell test per drawing A509519
y. Approved sources of supply A509519, 417264, 514340, 414240
aa. Pressure test per drawing 414974
bb. Verify the 514340-2 hose assembly hose has successfully passed the Quality Conformance Inspections specified in MIL-DTL-8788 (Hose Stock) .
cc. Verify the 514340-2 hose assembly hose was manufactured by approved vendors listed in QPL-8788.
dd. Verify that the 514340-2 hose assembly has successfully passed the Quality Conformance inspections specified in MIL-DTL-8790 ( Hose Assembly).
Question 2:
CDRL A0008 and/or A0009 item o specifies MT Testing IAW DWG 414974; DWG 628308 Item 118 Specifies DWG 414974-2. Is MT Testing applicable? Request government clarify item part number and applicable test requirements.
Answer 2:
MT testing is not applicable. The non destructive testing for 414974-2 is:
Item r- penetrant testing per CDRL A0008 and/or A0009.
Item o - Magnetic Particle Inspection per Drawing A414240, A411104, 414974
Question 3:
CDRL A0008 and/or A0009 items o,p,q are not applicable for Cu-NI material listed in DWG 628308. Request that the Government clarify material/ testing requirements.
Answer 3:
Part A414240 is steel and items o,p and q are applicable.
Part A411104 is steel item o is applicable (items p and q are not applicable as heat treat and hardness are not specified for A411104.)
Part 414974-2 is brass and so items o,p and q are not applicable.
o. Magnetic Particle Inspection per Drawing A414240, A411104, 414974
p. Verify Heat Treat per Drawing A414240.
q. Verify Hardness in area specified per Drawing A414240.
Question 4:
Drawing 628308 lists Material as CU-NI for items 62-94; CDRL A0008 &A0009 specify certification/ test & inspection data IAW DWG A316316, which specifies material as STEEL. Request the Government clarify material and test requirements for pipe.
Answer 4:
Drawing 628308 incorrectly identifies items 62-94 as PN A316316 Steel Pipe. The correct PN for items 62-94 is B316207 Tubing, Copper Nickel. Certification /test & inspection is to be IAW B316207 Note 1 which specifies material be IAW MIL T 1640.
Question 5:
CDRL Item A0008 and/or A0009 items w and x are specified for DWG A509519 are normally satisfied by manufacturer's first article testing. Is it the government's intent that this testing be conducted specifically in support of this procurement or will this requirement be waived if parts are purchased from an approved vendor?
Answer 5:
Requirements items w and x may be waived if parts are purchased from an approved source.
w. Vibration test IAW MIL-STD-167 per drawing A509519
x. Shock test IAW MIL-S-901 per drawing A509519
Question 6:
Drawing 628308 Specifies CU-NI for items 111 and 110; DWG A316528 specifies material as bronze. Request that the Government clarify material and test requirements for the elbows.
Answer 6:
Material for PN A316528 is Bronze as specified in note 6 of Drawing A316528. CU-NI listed in material column of 628308 BOM is incorrect.
Question 7:
Please provide a copy of MPR 1278.
Answer 7:
A copy of MPR 1278 will be provided.
Question 8:
Appendix B Drawing Revisions specifies A414240-1,-2 Revision AD; Rev Y included in CD. Request that the Government confirm applicable Revision.
Answer 8:
Drawing A414240 latest Revision is AD. A copy of Rev AD will be provided.
Question 9:
Appendix "B" page 26 makes reference to drawing 34000D156.361 Rev. F "NGL system Hydraulic schematic" for reference only: A copy is not provided. Please provide.
Answer 9:
Drawing 34000D156.361 Rev. F "NGL system Hydraulic schematic" is a higher level schematic and is not required to manufacture Charging Panel 628308-C.
Question 10:
Item # s 62 thru 94, Drawing 628308-C calls for MIL-T-16420 Comp. 70-30. Type 1 Pipe. Drawing A316316-W for these item #s calls for Steel Pipe per MIL-P-24691/1 Grade B. Which drawing is to be complied with?
Whichever drawing is selected please provide a copy of either MIL-T-16420 or MIL-P-24691/1 Grade B.
Answer 10:
MIL-T-16420 Comp. 70-30 Type 1 shall be used. Item # s 62 thru 94, drawing 628308-C Item # s 62 thru 94 shall be in accordance with B316207. B316207 will be supplied. A copy of the MIL standard will be provided.
Question 11:
Item # 99, P/N: A414240-2, Drawing 628308-C calls for CU-NI. Drawing A414240-Y calls for Steel. Which drawing is to be complied with? If drawing A414240-Y is selected please provide a copy of either MIL-S-6758 or if drawing 628308-C is selected please provide the MIL Standard Document for this Union Nut.
Answer 11:
Item # 99 of drawing 628308-C is A414240-Yshall be used. The MIL standard will be provided.
Question 12:
Item # 100 & 101, P/N: A316528-1 & -2, drawing 628308-C calls for CU-NI. Drawing A316528-M calls for Cast Bronze. Which drawing is to be complied with? If drawing A316528-M is selected please provide a copy of either ASTM-B584 or if drawing 628308-C is selected please provide the MIL Standard Document for this Elbow.
Answer 12:
Item # 100 & 101, P/N: A316528-1 & -2 is Cast Bronze shall be used. The Government is not authorized to distribute ASTM-B584.
Question 13:
Item # 102, P/N: A411104-1, Drawing 628308-C calls for CU-NI. Drawing A411104 calls for cast bronze. Which drawing is to be complied with? If drawing A411104 is selected please provide a copy of either ASTM-B584 or if drawing 628308-C is selected please provide the MIL Standard Document for this Tail Piece.
Answer 13:
Item # 102, P/N: A411104-1, Cast Bronze shall be used. The Government is not authorized to distribute ASTM-B584.
Question 14:
Item # 104, P/N: A414240-1, Drawing 628308-C calls for CU-NI. Drawing A414240-Y calls for Steel. Which drawing is to be complied with? If drawing A414240-Y is selected please provide a copy of either MIL-S-6758 or if drawing 628308-C is selected please provide the MIL Standard Document for this Union Nut.
Answer 14:
Item # 104, P/N: A414240-1, Steel shall be used. The MIL standard will be provided.
Question 15:
Item # 105, P/N: MS51839-3SS, Which of the following grades of stainless steel does this elbow, tube to boss need to be made of (STEEL COMP 304 OVERALL OR STEEL COMP 316 OVERALL OR STEEL COMP 303 OVERALL)?
Answer 15:
Either Composition 304, 316, or 303 is acceptable.
Question 16:
Item # 117, P/N: 414974-2, Drawing 628308-C calls for CU-NI. Drawing A414974-F calls for Brass. Which drawing is to be complied with? If drawing A414974-F is selected please provide a copy of either ASTM B21/B21M or if drawing 628308-C is selected please provide the MIL Standard Document for this BOSS.
Answer 16:
Item # 117, P/N: 414974-2, Brass shall be used. The Government is not authorized to distribute ASTM B21/B21M.
Question 17:
Item # 118, P/N: 428510-2, Drawing 628308-C calls for CU-NI. Drawing 428510 calls for Brass. Which drawing is to be complied with? If drawing 428510 is selected please provide a copy of either ASTM B21/B21M or if drawing 628308-C is selected please provide the MIL Standard Document for this BOSS.
Answer 17:
Item # 118, P/N: 428510-2, Brass shall be used.
Question 18:
Item # 127, P/N: 628308-44, what material is this to be made of? What are the dimensions for the item #?
Answer 18:
Item # 127 is a sub assembly consisting of items 48, 126, and 127.
Item 48 is MS51959-28 Screw Flathead Item 126 is 628308-43 Hose Support Bar, Al Alloy 6061 Item 127 is a Sub Assembly consisting of Items 51 and 128.
Item 51 is NASM21209-C0610 Helicoil Item 128 is 628308-45 Standoff, Al Alloy 6061
Question 19:
Item # 130, Hard tubing, based on ASTM-A269M, Table 1, what Grade and UNS Designation is to be selected to use for this hard piping?
Answer 19:
Any of the Type 304, 304/304L, 316, 316/316L, 317, 317/317L Grades are acceptable.
Question 20:
Item Number 125, P/N 628308-42: What material is this to be made of?
Answer 20:
Item Number 125, P/N 628308-42 is a sub assembly and so no material is specified at this level. It consists of Items 126, 127 and 48.
Please note that there is an additional question and answer, which will be forthcoming in an additional Amendment to this Solicitation.
SECTION J - LIST OF DOCUMENTS, EXHIBITS AND OTHER ATTACHMENTS
The Table of Contents has changed from:
Exhibit/Attachment Table of Contents
| DOCUMENT TYPE |
| DESCRIPTION |
| PAGES |
| DATE |
| Exhibit A |
| Exhibit A |
30-MAR-2016
| Attachment 1 |
| Past Performance Evaluation Data |
22-NOV-2016
| Attachment 2 |
| CPARS UPDATE QUESTIONNAIRE |
06-OCT-2016
| Attachment 3 |
| Statement Of Work |
30-MAR-2016
| Attachment 4 |
| Drawing (CD) |
24-MAR-2011
| Attachment 5 |
| Drawing Revisions |
24-MAR-2011
to:
Exhibit/Attachment Table of Contents
| DOCUMENT TYPE |
| DESCRIPTION |
| PAGES |
| DATE |
| Exhibit A |
| Exhibit A |
30-MAR-2016
| Attachment 1 |
| Past Performance Evaluation Data |
22-NOV-2016
| Attachment 10 |
| MIL-T-16420K |
14-APR-1978
| Attachment 11 |
| MIL-T-16420K Amendment 1 |
16-SEP-1988
| Attachment 12 |
| Drawing A414240 Rev AD |
07-NOV-2012
| Attachment 2 |
| CPARS UPDATE QUESTIONNAIRE |
06-OCT-2016
| Attachment 3 |
| Statement Of Work |
30-MAR-2016
| Attachment 4 |
| Drawing (CD) |
24-MAR-2011
| Attachment 5 |
| Drawing Revisions |
24-MAR-2011
| Attachment 6 |
| Drawing B316207 |
06-AUG-2004
| Attachment 7 |
| M&PR |
08-MAY-1998
| Attachment 8 |
| MIL-S-6758B |
18-MAY-1993
| Attachment 9 |
| MIL-S-6758B Notice 1 |
05-OCT-1998
(End of Summary of Changes) image1.wmf
File details come from the government source that posted it. Updated .