View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Engineering Services for Emerging Positioning, Navigation and Timing (PNT) Technologies for C4ISR Applications, newest first.
File Type Posted
Attachment 1 - DD254.pdf PDF
N66001-17-R-0067-0001 Amendment.pdf PDF
Attachment 4 - Oral Presentation Guidelines.pdf PDF
N66001-17-R-0067-0002 conformed.pdf PDF
Attachment 7 - Past Performance Questionnaire.doc DOC document
Attachment 6 - Reference Information Sheet.pdf PDF
Attachment 7 - Past Performance Questionnaire.pdf PDF
Attachment 2 - Rate Sheet.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 5 - Org Exp Matrix.pdf PDF
Attachment 3 - Desired Personnel Qualifications_Amendment 0001.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)

Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to:

1). Answ er contractor questions.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

S 1 5

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 18-Sep-2017

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N6600117R0067

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

24-Aug-2017

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

18-Sep-2017

CODE

SPAWAR SYSTEMS CENTER PACIFIC

ORALEE MARTIN, CODE 22710

ORALEE.MARTIN@NAVY.MIL

53560 HULL STREET

SAN DIEGO CA 92152-2001

N66001 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

N6600117R0067

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been modified:

QUESTIONS & ANSWERS

AMENDMENT 0002 Q&A

Question 1: Please explain how the Government will determine TBD in the following from the RFP "The combined/overall ceiling for all awardees under this Multiple Award Contract is $ TBD; however, no MAC awardee can exceed the value of its contract maximum quantity."

Answer: The combined/overall ceiling for all awardees under this Multiple Award Contract will be based on whichever value is higher between (1) the Government Estimate, and (2) the highest single contract value.

Question 2: Will the government move the due date to September 29th?

Answer: No.

AMENDMENT 0001 Q&A

Question 1: Please confirm that Past Performance Questionnaires are only required if a CPAR is not available.

Answer: Confirmed. Reference Section L-TXT-12 Submission of Proposals, paragraph 3.3 (b);

Attachment #7 Past Performance Questionnaires are only required if a CPARS is not available.

Question 2: The labor categories listed in Column A of Attachment 2 do not match the labor categories provided in Attachment 3 and in the table found on page 73 of the solicitation. The offeror is unable to modify the text in Column A to show the correct labor categories being proposed in accordance with the solicitation. Please provide an updated Attachment 2.

Answer: See Amendment 0001; a revised Attachment 2 Rate Sheet is provided.

Question 3: Per page 80 of the solicitation, section titled L-TXT-38 - SUBMISSION OF ELECTRONIC

PROPOSALS JUN 2017 for Volume 2 requires volume I, II, and III submitted as a pdf file. Does each sheet in

Attachment 2 need to be included as a PDF?

Answer: As stated in L-TXT-38 - SUBMISSION OF ELECTRONIC PROPOSALS paragraph (a), Volume II requires a PDF version of Volume II Price/Cost Information and a Microsoft Excel or compatible format version of Volume II Price/Cost Information. Volume II consists of a Cost Proposal which may contain additional sheets and Attachment 2 Rate sheet (each prime offeror and subcontractor shall complete and submit one copy of the Attachment 2 Rate Sheet table).

Question 4: For Attachment 2 will the Government provide instructions for Sheet 2?

Answer: See L-TXT-12 paragraph 2.1(e)(6) with regard to RFP Attachment 2. This attachment includes instructions for completion. No instructions are needed for Sheet 2, which lists the labor categories used in Column A of Sheet 1.

Question 5: Please confirm if the offeror is allowed to add additional sheets to Attachment 2 to provide the cost data required in Section L i.e., section 2.1, 2.6.

Answer: The SECOND VERSION of the Cost Proposal (Microsoft Excel or compatible format) may contain additional sheets. In addition, each prime offeror and subcontractor shall complete ONE copy of

Attachment 2 Rate Sheet in Microsoft Excel or compatible format). Reminder: the first version of Volume II

(Cost Proposal and Attachment 2 Rate Sheet) is to be submitted in PDF format.

Question 6: Will Government provide a two week extension based on the clarification required for Attachment

2 and the desired personnel qualifications?

Answer: No. The RFP closing date remains 26 September 2017.

Question 7: Attachment 3, Desired Personnel Qualifications appears to have an error for the Financial Analyst and Administrative Analyst. Each of these labor categories includes requirements for instructors. Will the government update these labor categories to reflect the requirements in the SOW?

Answer: See revised Attachment 3 Desired Personnel Qualifications provided in Amendment 0001.

The requirements for instructors are deleted.

Question 8: Section L, paragraph 3.2 requires references for work performed by the prime offeror. If the prime offeror has no references, as in the case of a newly formed Joint Venture, will references performed by one of the JV members suffice, or should it be a reference from the Joint Venture itself

Answer: Per 13 CFR 125.8(e), the evaluation of past performance will consider work done individually by each partner to the joint venture as well as any work done by the joint venture itself previously.

Question 9: When evaluating the proposal of a Joint Venture, will the past performance of each JV member be considered the past performance of the “prime” contractor?

Answer: Yes, if the Joint Venture is proposed as the prime contractor. Also see the response to

Question #8 above.

Question 10: Are both populated and unpopulated JVs permitted as part of this solicitation?

Answer: Joint Ventures may not be populated with individuals intended to perform contracts awarded to the joint venture (see 13 CFR 121.103(h)).

Question 11: In Section F of the Government RFP for N66001-17-R-0067 the period of performance is listed as

2 years for the Base Period and 3 years for the Option Period; in Section L of the RFP on pages 73 & 74 the hours and ODCs are listed as 3 years for the Base Period and 2 years for the Option Period. Would the Government please confirm the correct Base and Option Year period of performance.

Answer: The Base period is two years; the Option period is three years. See Amendment 0001.

Question 12: The Government provided Attachment 7 – Past Performance Questionnaire in pdf format; would the Government consider providing the attachment as a word document or can offeror’s convert it to word format?

Answer: The Government will provide a word format version. See RFP attachments at SPAWAR e-cc.

Question 13: What is the incumbent current support regarding facilities, administration, office space, computers

- SIPR/NIPR access at SSC/LA (i.e. permanent/visiting contractors)?

Answer: The current incumbent support at SSC Pacific includes designated work spaces while at SSC

Pacific. This includes access to the SSC Pacific Division Code 523's laboratory work areas to execute specific tasking related to testing and access to non-laboratory work spaces for all other tasking not performed at the contractor's facility. The Government's best estimate for the place of performance at SSC Pacific is 65%.

Office space, computers (SIPR/NIPR), administration are not provided, unless there is a bona fide need and would be identified in individual task orders. Support at the LA AFB is estimated to be 10% and would consist of meeting support for SSC Pacific employees.

Question 14: Regarding SOW para. 3.5.7, Information Repositories: Will all hardware/systems be provided as

GFE?

Answer: GFP, GFE and GFI, if deemed necessary will be specified at the Task Order level. It is anticipated that repositories will be on Government computers/servers in Government spaces. Contractor will been given access to these computers/servers as required to successfully complete tasking.

Question 15: Regarding SOW para. 3.2, 3.2.4 Laboratory Enhancements/Procedures: Will all the government furnished equipment (GFE) required for laboratory operations be made available to the contractor for the full period of performance and be maintained by the government.

Answer: GFP, GFE and GFI, if deemed necessary, will be specified at the Task Order level and provided for the full performance of the Task Order.

Question 16: What percentage of equipment, if any, will not be GFE and, if so, will it be the responsibility of the contractor to provide and maintain?

Answer: Any Contractor Furnished Equipment (CFE), if deemed necessary, will be specified at the

Task Order level.

Question 17: Regarding SOW para. 6.0, Government Furnished Property, Equipment and Information: How much lead time will be made available to the contractor at the Task Order Level?

Answer: The contractor will be made aware of the requirement during the task order RFP process.

GFE, if available to the government, would be provided at the time of award.

Question 18: In L-TXT-12 the solicitation states that there is a page count for Volume III without any page count for a Volume Cover and Table of Contents. Does Volume III require or allow a Cover and Table of Contents and Cover separate from the specified page count?

Answer: If desired Volume III may include a Cover and / or Table of Contents in addition to the specified page count. Nothing written in the table of contents or cover will be considered in the evaluation of offeror proposals

Question 19: Page 73: Section L 2.3 (a): Accordingly, in order to permit a rapid comparison between the anticipated labor team shown below and the offeror’s actual labor mix, each proposal must provide the following:

“(1) A statement of the offeror’s normally used nomenclature for each labor category included herein, together with a copy of the offeror’s position description for each labor category. Attachment 3, “Desired Personnel

Qualifications,” is provided to offerors for use as a guide in the preparation of cost proposals. The qualifications identified in Attachment 3 represent the Government’s estimation of the knowledge and experience necessary for successful contract performance.”

Request confirm that the offeror proposes is only required to submit a position description for LCATs that are different from the Government LCATS and that no position descriptions need to be submitted if the offeror proposes the Government labor categories.

Answer: The offeror is to provide a statement of its normally used nomenclature for each labor category proposed herein, together with a copy of the offeror’s position description for each labor category.

If the labor category nomenclature and/or position description proposed by the contractor are identical to the

Government’s labor category nomenclature and position description of knowledge and experience estimated for successful contractor performance, the contractor shall so state in the proposal submission for each labor category. No further information is requested for labor categories where the oferor indicated that the labor category nomenclature and/or position description proposed by the contractor are identical to the

Government’s labor category nomenclature and position description.

Question 20: Attachment 1 DD254 block 1b indicates Level of Safeguarding Required NONE, implying that personnel working at contractor site will not require contractor site access to classified material. Request confirmation that this is correct.

Answer: Attachment 1 DD254 block 1b is correct.

Question 21: Attachment 3 indicates the personnel qualifications are “desired.” How will the government ensure cost realism in view of this?

Answer: The Government shall evaluate the cost factor in accordance with M-TXT-06-Evaluation

Criteria and Basis for Award, specifically M-TXT-06 (d) and 2.0 Cost.

Question 22: Attachment 3 indicates Secret level security clearances are “desired” not “required.” Request confirmation.

Answer: The lack of a clearance would restrict the contractor from executing task orders that require access to classified information.

Question 23: In PWS 1.1: Within the Scope, it states: “develop/leverage a range of miniaturized and scalable

PNT solutions for small–unit manned and/unmanned platforms.” Where will this development and leveraging occur within the Acquisition process/phase?

Answer: Reference Paragraph 3.1, PNT Technology Gaps where the contractor shall investigate PNT gaps, user requirements and operational requirements. The contractor shall conduct analysis of these gaps and requirements and identify innovative/emergent PNT technology applications to address the technology gaps and requirements to satisfy Urgent Operational Needs (UONs), user needs, and other warfighting deficiencies. Tasking, if required, will be specified at the Task Order level.

Question 24: Several of the Desired Labor Qualifications do not seem to match the Labor Category. Can the government review the below five (5) labor category qualifications for accuracy against the PWS? (1)Logistics

Analyst: This qualification looks like a Technical Writer Qualification; (2) Financial Analyst: Is the Finical Analyst required to have all these Instructor/Facilitator qualifications?

(3) Administrative Analyst: This qualification looks like a Training Analyst qualification; (4) Engineering

Technician: This also looks like a Training Analyst qualification; and (5) Technical writer: This qualification looks like a Logistics Analyst qualification.

Answer: See revised Attachment 3 Desired Personnel Qualifications provided in Amendment 0001.

File details come from the government source that posted it.