N6470920Q0013 EXECUTIVE COACHING - ANSWERS TO QUESTIONS.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
Executive Coaching and Leadership Development
Solicitation number
N6470920Q0013
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N6470920Q0013 EXECUTIVE COACHING

QUESTIONS & ANSWERS

1.Is there an incumbent contract or contractor associated to the requirement?
Answer:No incumbent, this is a new requirement
2.Can this requirement be facilitated as an SBA 8 (A) Set-Aside?
Answer:The Combined Synopsis/Solicitation is open to all small businesses
3.Can this requirement be facilitated as a HUBZone Small Business Set Aside?
Answer:The Combined Synopsis/Solicitation is open to all small businesses
4.Can this requirement be facilitated on the GSA PSS (00CORP PSS) 874-1 SIN Schedule as a Small Business 8(a) Set-Aside? If so, will the government add this contract vehicle to allow small businesses an adequate opportunity to compete and support this requirement?
Answer:The requirement is only going to be posted in beta.sam.gov
5.Can you guide the level of effort expected (Total Labor Hours, Labor Hours by Key Team Members, etc.) to complete the Performance Work Statement (PWS)?
Answer:No. We are asking the vendors to determine how many hours are needed to perform the requirements.
6.Does the Navy anticipate that required personnel (Key & Non-Key) supporting N6470920Q0013 work remotely or on client site at Navy offices in Washington Navy Yard DC.
Answer:Work at the client site located in Kings Bay, Ga
7.In trying to calculate annual work hours for this project (N6470920Q0013), does Navy use 2,080 (i.e., 40 hours/week * 52 weeks) for employees/contractors according to the U.S. Office of Personnel Management Federal Standard? If NO, Please advise on how many hours per year are established for a full time under this contract? Does the Navy calculate annual work hours based on 2,080, 1920, 1860, or “other” please state?
Answer:2080

8. Is this requirement part of a Multiple Award Schedule/Contract or a Single Award Schedule/Contract?

Answer: Single Award

9.Has Department of The Navy held preliminary meetings with specific contractors interested in responding to this solicitation?
Answer:No
10.Is it estimated that full funding exists for this solicitation? If so, is there an intended Maximum/Minimum funding threshold?
Answer:Funding is available for the base year. No maximum or minimum
11.Is the McNamara-O'Hara Service Contract Act (SCA) Wage Determination in force with this RFQ? If so, can you advise a) What SCA/Wage numbers are applicable? And b) What City and State SCA Wage Determination takes precedence?
Answer:It is over $2500.00 so the SCA applies. The wage determination is in the Combined Synopsis/Solicitation
12.If an active Form DD254 Facility Clearance is required will arrangements be made to assist and provide adequate time to process the required paperwork or are bidders without DD254 Facility Clearance not advised to participate?
Answer:No. The vendor would need a facility clearance.
13.For areas where strict requirements exist for an active Secret/Top-Secret Facility Clearance would government accept a Contractor Teaming Agreements (CTA) under The GSA Construct that fulfills Facility Clearance requirement?
Answer:We will accept if the agreement meets the security requirements.
14.For areas where strict requirements exist for the number and types of past performance as a PRIME Vendor; would the government accept a Contractor Teaming Agreements (CTA) under The GSA Construct that fulfills Past Performance requirements?
Answer:Yes, if it is showing your past performance that is similar to the requirements.
15.How many participants will be involved in the development program?
Answer:It is listed in the performance work statement
16.Do these sessions include the three candidates of the coaching process explained in 4.1 or a different group of people?
Answer:It could be different personnel each year
17.How many people in total?
Answer:It is listed in the performance work statement

18. Are you seeking a workshop to teach these participants how to

1.improve upon their own assessed gaps?
2.respond to results of a climate assessment (or similar) - how to close gaps in organizational leadership?
Answer:It is listed in the performance work statement
19.What categories of individuals would be eligible to be taking this course? I.E. USN, DOD Civilian, Contractors, Officers, Sr. Enlisted, etc.
Answer:Military and DoD Civilians
20.We have an executive-level 360 instrument and a 360 Interpersonal Values Assessment that we developed specifically for military leaders. Does the Navy or SWFLANT have a 360 instrument for our use or can we use our own?
Answer:You can use your own

21. Our past performance includes coaching over 10000 military leaders from 0-6 down to 0-3 and government leaders of all levels. What level can we plan to coach?

Answer: Senior level military and civilians

22. The SOW advises that the coaching will be for three (3) personnel in base year, two (2) personnel in each option year and conduct. Should we consider additional personnel to be coached?

Answer: It will be different personnel each year.

23 The SOW also indicates we are to conduct two off-site leadership sessions to last from 6-8 hours each. Is it your assumption this would include a leadership seminar? If so, will other leaders not receiving coaching attend?

Answer: It should be one on one sessions for each individual receiving the coaching.

24. In paragraph 4.1.a Phase 1 the statement of work requires the offeror to "Develop a process to facilitate feedback, planning meetings, and post-engagement feedback for participants." Can you please provide additional information on the facilitation that is required?

For example, how many planning meetings are required to be part of the coaching process?

What is the purpose of the feedback feedback referenced in the first part of the above requirement?

Answer: It depends on what you will offer to meet the requirements outlined in the performance work statement. The purpose of the feedback is for you to develop a plan on how you will be coaching the individual.

25.Section 5.3 of the RFP specifies that the contractor shall provide a "data input file" (CDRL A005) of data collected for participants. What specific data does SPK require to be collected about the participants and reported to the command leadership?
Answer:It will be the data collected on each individual used to make your final report,
26.In the submittal instructions, Factor 3 Price indicates that the offeror is to provide a FFP proposal/quote and indicates that a detailed BOE must be provided for the anticipated travel. Will travel be included in the firm fixed price that is awarded to the successful bidder or will the awarded contract include a cost reimbursable line item for travel? If travel is to be included in the firm fixed price award, will you please specify the number of trips that will be required, if any, beyond the two required leadership offsite sessions (PWS 4.2)?
Answer:It should be included in the firm fixed price. You will be determining the amount of trips that is needed to meet the requirements outlined in the performance work statement

27. Are the coaches required to have a certification, such as the International Coaching Federation, etc.?

Answer: The requirements are outlined in the performance work statement

28. Offer three to five coaching sessions to each participant (or number of sessions identified within the participant’s development strategy). Coaching sessions must have a duration of one hour and be offered in person…” For a Firm Fixed Priced contract, a range like this difficult to price. Do we price the low or high end, or does the government have an actual number of coaching sessions per participant?

Answer: No. You are to submit a quote that best fit the requirements outlined in the performance work statement.

29. Does the contractor have to provide the actual 360-degree assessments OR have participants already completed their assessment from another source?

Answer: The contractor has to provide

30.How many participants are estimated to attend the off-site?
Answer:On the individual you are coaching
31.The off-site events listed in section 4.2. will require some sort of travel. Section 4.1.b., however, states “Sessions may require coaches to travel…” This is difficult to price on a Firm Fixed Price contract. Do we price travel just for the off-site events specified in section 4.2, or simply price a separate re-reimbursable CLIN for all potential travel?
Answer:It should be included in the firm fixed price. You will be determining the amount of trips that is needed to meet the requirements outlined in the performance work statement
32.In order to price travel, is the general location near Kings Bay, GA?
Answer:Kings Bay, GA is located in Camden County. The cities are Woodbine, Kingsland & St Marys

33. Will the Government or contractor provide facilities?

Answer: The contractor will provide the facilities

34. Sections 5.5, page 3, and 7. Place of Performance, Page 5:

These two sections seem to conflict one another. Is Section 5.5 for the Off-site only, and all other work, such as planning, virtual coaching, etc., from contractor site location?

Answer: Yes

35.We appreciate that the travel requirements for section 4.2 are two events with two coaches each (4 potential travel requirements). Are the “…at least two visits on site…” under section 7. separate or in addition to section 4.2?
Answer:It is not an additional requirement. It is preferring to the two visits listed in the performance work statement.
36.The language in the solicitation reads “Failure to submit any past performance information shall be considered certification (by signature on the proposal/quote) that the Offeror has no past performance for like or similar items for the Government to evaluate.” Does this mean a lack of current (within the past five years) past performance will render the quote noncompliant and disqualify the proposal?
Answer:Yes
37.What will the evaluation methodology be for past performance?
Answer:It is listed in the Combined Synopsis/Solicitation on page 8
38.Is cover letter included in Volume I, 10 page count?
Answer:No
39.Is there a preferred format for the quote?
Answer:No
40.What are the elements of the quote that will be technically evaluated other than resumes, relevant Experience & past performance?
Answer:What is being technically evaluated is outlined in the Combined Synopsis/Solicitation
41.Reference DD FORM 1423-1 – Is it safe to assume this form will be completed by the vendor awarded the contract? Hence, it’s not part of the proposal submission?
Answer:Yes
42.Can you provide the anticipated contract funding ceiling amount for this particular project
Answer:There is no ceiling amount
43.Should there be a “Schedule of Services” identifying CLINS for services in PWS 4.1 and 4.2, CDRLS and Travel? (Base Year, plus 2-one Year Option Periods)? The RFQ seems to be missing this Schedule pursuant to FAR 12.603 (c)(2)(v).
Answer:We are using FAR part 13
44.Will contractor need to obtain prior approval to travel under from the Contracting Officer or their authorized representative?
Answer:NO
45.It states that the CDRLs are Not-Separately Priced (NSP). Should Long Term (LT) funding be added at time of Award and Exercise of each Option Year so there is a direct association to each report?
Answer:No

46. It is our understanding that under DoD 5010.2-M, the only DIDs DI-TMSS-80527 (and 80528 which has been Cancelled) are to be used when procuring COTS. Can you clarify?

Answer: I do not think this applies to this procurement

47. Post session reporting to the CO, SPK20, and SPK 10. Is the expectation that this reporting will occur in-person, electronic, video conference, conference call?

Answer: It will be up to the CO, SPK20 and SPK10 on how they want the report

File details come from the government source that posted it. Updated .