RFP3_Attachment_B_Questions_Request_Form_Response_15_September_2016.docx

DOCX document 30 KB Posted

Attached to
Hydrographic & Bathymetric Data Production Services
Solicitation number
N62306-16-R-0002
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N62306-16-R-0002 Attachment B

Questions Request Form

#
SOW/PWS Reference
Question
Answer
1.
NA
Should responses consist of a Cover Letter and 3 Volumes (Volume 1 – Past Experience, Volume 2 – Technical Approach, Volume 3 – Attachment E Evaluation Price Schedule)?
Past performance and technical approach can be combined in one volume
2.
Synopsis

7.5.1

The solicitation synopsis section 7.5.1 Past Experience states “Provide a maximum of three projects showing recent and relevant experience.” Is there a page limit for the Past Experience?
Pages should not exceed 25 pages.
3.
Synopsis

7.5.2

The solicitation synopsis section 7.5.2 Past Performance states “Past performance will be evaluated using the Past Performance Information Retrieval System (PPIRS). A lack of past information will result in a neutral rating during evaluations. Offeror may provide a list of comparable project and POC information.” Should the PPIRS or information provided on the list be associated with the Past Experience projects required by section 7.5.1?
Past performance should be associated with the past experience projects required by section 7.5.1.
4.
Synopsis

7.5.2

The solicitation synopsis section 7.5.2 Past Performance states “Past performance will be evaluated using the Past Performance Information Retrieval System (PPIRS)…” Is it acceptable for the offeror to provide Contractor Performance Assessment Reporting System (CPARS) instead of PPIRS for evaluation purposes?
Yes, it is acceptable for the offeror to provide Contractor Performance Assessment Reporting System (CPARS) reports.
5.
NA
Should quoters use standard 8 ½ x 11” size paper with 1” margins on all sides?
Yes
6.
NA
Should the entire written submission use Times New Roman or other plain font that is easily decipherable and, at minimum, a 11 point font size for text and a 9 point font size for tables and graphics?
Written submissions can use any plain font that is easily legible with a minimum of 12 point font size for text and 9 point font size for tables and graphics.
7.
Synopsis 5.2
The solicitation synopsis section 5.2 states “Proposals shall include Firm Fixed Unit Pricing for CLINs 0001-4006. Contractor must complete the attached excel spreadsheet for proposed unit pricing using estimated quantities for price evaluation. See Attachment E Evaluation Price Schedule.” CLIN 4006 is not listed in Attachment E. Should CLIN 4006 be replaced for CLIN 0006?
Attachment E has been revised to reflect the correct CLIN structure.
8.
Attachment E

& PWS 5.2

Attachment E Evaluation Price Schedule Base Year CLINS 0003 and 0004 lists Estimated Quantity as 12 months; however, PWS 3.1 states that the “Base Period of Performance is 10 months beginning September 28, 2016 through July 27, 2017.” Should Attachment E Base Year Estimated Quantity be corrected to reflect a 10 month base period instead of 12 months?
Attachment E, Evaluation price schedule document reflects estimated quantities to assist in pricing proposal.

Contract base period of performance and ordering is 10 months.

9.
Attachment E

& PWS 5.2

Attachment E Evaluation Price Schedule Base Year CLINS 0001 and 0002 lists Estimated Quantity as 20 units; however, PWS 3.1 states that the “Base Period of Performance is 10 months beginning September 28, 2016 through July 27, 2017.” Should Attachment E Base Year Estimated Quantity be corrected to reflect a 10 month base period instead of 12 months?
Attachment E, Evaluation price schedule document reflects estimated quantities to assist in pricing proposal.

Contract base period of performance and ordering is 10 months.

10.
Attachment E

& PWS 5.2

Attachment E Evaluation Price Schedule Base Year CLINS 0005 and 0006 lists Estimated Quantity as 60 units; however, PWS 3.1 states that the “Base Period of Performance is 10 months beginning September 28, 2016 through July 27, 2017.” Should Attachment E Base Year Estimated Quantity be corrected to reflect a 10 month base period instead of 12 months?
Attachment E, Evaluation price schedule document reflects estimated quantities to assist in pricing proposal.

Contract base period of performance and ordering is 10 months.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

20.

File details come from the government source that posted it. Updated .