Amendment_0001.docx
DOCX document 16 KB Posted
- Attached to
- Cyber Security Training
- Solicitation number
- N55236-17-Q-0063
About this file
AMENDMENT 0001 - Answers to RFI's
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_3_-_Pricing.docx | DOCX document | |
| Rev-COMPTIA_SEC+_SOW.docx | DOCX document | |
| combined_synopsis-cyber_security.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
SOLICITATION: N55236-17-Q-0063 CYBER SECURITY TRAINING
AMENDMENT 0001, dated 6/01/2017 Request for Information (RFI’s) / Answers to RFI questions.
1) Will the vendor or Navy supply the classroom computers?
Answer: Vendor shall supply the classroom computers.
2) Is internet connectivity available to training room or will the testing happen elsewhere on base?
Answer: Yes, testing can be completed online with the internet
3) Is the basis of award LPTA or other?
| Answer: Government will award a contract resulting from this solicitation to the | |
| responsible offeror whose quote conforming to the solicitation will be most | |
| advantageous to the Government, price and other factors considered. |
4) Is lowest price the main factor in your decision or are you interested in reviewing instructor?
credentials & past performance references as well?
Answer: No, the responsible offeror whose quote conforming to the solicitation will be most advantageous to the Government, price and other factors considered.
In accordance with FAR Clause 52.212-2, Evaluation Criteria, is based on Technical Capability and Price; Past performance is not a factor.
5) There will be 90 students in total attending the class, correct?
| Answer: Yes, a total of 90 students will need to be trained. However, training will be held for |
| for no more than 15 students per class, for a total of 6 to 9 classes. |
6) Does your training location allow the use of internet access?
Answer: Yes, testing can be completed online with the internet.
7) How many students can the training room accommodate at a time?
Answer: In accordance with the Statement of Work, classes are to be 10-15 students with a maximum of 15 students per class. Government will coordinate each class size prior to vendor’s class training schedule.
| 8) | Certification testing (Online Proctored Exam) to be provided upon completion of each 5-day |
| class, correct? |
Answer: Yes, certification testing will be provided by vendor on final day of each class.
9). Total number of exam vouchers needed; will be 90, correct?
Answer: Yes, that is correct.
10. Please clarify CLIN 2001’s period of performance?
Answer: CLIN 2001 – Clarification for Period of Performance is October 2017 through 28 February 2018.
File details come from the government source that posted it. Updated .