About this file

This document appears to be a Frequently Asked Questions (FAQ) sheet related to a federal contract opportunity for the rental of one (1) Flush Steam Boiler and one (1) Steam Plant Operator. The key details are:

The contract opportunity is being solicited by the Department of the Navy Naval Sea Systems Command (NAVSEA). The solicitation number is N394024Q2597. The FAQ addresses several questions, including who will be responsible for equipment installation, the process for contractor personnel to obtain access to the Point Loma Naval Base, and the acceptable fuel type for the boiler. It also confirms that the naval base will provide power, fuel, condensate return, and make-up water as needed. The operator must be licensed in California, and the installation and repair work must be performed by the operator, not an attendant. Overall, this FAQ provides important clarification on the requirements and logistics for this contract opportunity.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FAQ as of 11/6/2024

1. Could you please confirm who will be responsible for the installation of the equipment upon delivery?

a. Naval Base Point Loma personnel will assist the technician with the installation.

2. What is the process for an operator to receive clearance to enter and work in the Point Loma Naval Base Enclave. Or clarify if the operator is required to already have clearance?

a. If the vendor is required to go on the boat the project will have to generate an MOA to get the contractors required security passes.

3. Will the electricity or fuel be supply by the naval base?

a. Naval Base Point Loma will provide power/fuel as necessary.

4. Are they condensate return and make up water available in the location where the boiler will be located?

a. Naval Base Point Loma will provide these services as needed

5. Is propane an acceptable fuel type?

a. Propane is acceptable as long as it meets para 3.1.6.2.1 Compliant with California fuel power emissions law.

6. Is a California license required for this project or will San Diego Su ice

a. The operator must be licensed in California

7. Would it be acceptable to utilize an attendee in place of an operator to meet installation and repair requirements?

a. The operator must be the one installing and repairing as needed.

File details come from the government source that posted it. Updated .