Presolicitation Qs and As.doc
DOC document 31 KB Posted
- Solicitation number
- N3220520R4097
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Synopsis TCE - Hampton Roads.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
MILITARY SEALIFT COMMAND
N3220520R4097
QUESTIONS AND ANSWERS
The following is an answers to a questions received from potential offeror. The answers provide clarification only and DO NOT constitute an amendment to the solicitation.
Question 1. What are vendors required to provide to Military Sealift Command (MSC) by the Nov 10, 2020 08:00 am EST deadline posted beta.sam.gov?
Answer: You are not required to provide anything in response to the Pre-solicitation.
Question 2. Will there be a single contract award or multiple contracts awarded to several vendors?
Answer: This will be a Single Award Requirements Type Contract.
Question 3. If this will be a multiple award contract, what will be the maximum number of contract awards?
Answer: This is a single award, so only one contract will be awarded.
Question 4. What are the forecast monthly room night requirements during the five-year period of performance? This information is needed so that vendors can ensure they are providing a hotel that can meet capacity requirements.
Answer: It is impossible to forecast for the next five years.
Question 5. What is the maximum number of personnel that will require accommodations on a single night? This information is needed so that vendors can ensure they are providing a hotel that can meet capacity requirements.
Answer: Based on previous history, the room nights will vary with an estimated average of 50 rooms per night, to as many as 110 rooms per night. This is only an estimate.
Question6. Beyond the current requirements to be “within a twenty-five mile driving radius of MSC Training Center East” and “excluding any hotel separated from Ft Eustis VA by a tunnel” what additional geographic requirements (i.e. - proximity to amenities) will be included in the solicitation?
Answer: The lodging facility must be within 1/8 mile distance of a public transportation designated stop OR the lodging facility must provide transportation to/from the nearest public transportation designated stop with set schedule OR the lodging facility must provide round trip shuttle service comparable to that of public transportation within a five mile driving radius with set schedule Question 7. Beyond the “lodging and transportation” services mentioned in the “Synopsis what additional hotel services will be required? Please list ALL of the additional services that will be required.
Answer: The primary lodging facility must be rated by the American Automobile Association (AAA) and must meet or exceed the three Diamond hotel rating from AAA. In addition to the primary facility, the contractor must have a minimum of two (2) overflow hotels that are rated by AAA and meet or exceed the AAA three Diamond hotel rating. The overflow hotels may be at different locations, however, each facility shall be located within the mileage/commute requirements.
Question 8. If additional geographic requirements and hotel services will not be required, what additional optional geographic elements and hotel services would allow a vendor to receive a more favorable evaluation from MSC following proposal submission?
Answer: Lowest Price Technically Acceptable procedures are being used in this acquisition.
Questions 9. What is the frequency of travel (weekly, monthly, etc.)
Answer: Travel will be required both daily.
Questions 10. What is the average length of stay (days, weeks etc.).
Answer: The length of stay can vary from a days to a few weeks.
Question 11. Are particular hotel properties required (full service, extended stay, etc.)?
Answer: Properties must meet or exceed three Diamond hotel rating from AAA.
Question 12. How frequently is transportation required each day (one round-trip per day, etc.)
Answer: At a minimum, there will be at least two single trips each day
File details come from the government source that posted it. Updated .