Q AND A.doc
DOC document 27 KB Posted
- Attached to
- USNS PATUXENT CIVMAR Lodging in Charleston
- Solicitation number
- N32205-20-Q-4167
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 6-20 COMBINED SYNOPSIS SOLICITATION PATUXENT.doc | DOC document | |
| Attachment 2 - Price Quote.xls | XLS spreadsheet | |
| Attachment 1 - Quote Cover Letter.doc | DOC document | |
| Attachment 4 - Performance Work Statement.doc | DOC document | |
| Attachment 3 - Lodging Check-List.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
MILITARY SEALIFT COMMAND
N32205-20-Q-4167
QUESTIONS AND ANSWERS
The following is an answers to a questions received from potential quoters. The answers provide clarification only and DO NOT constitute an amendment to the solicitation.
Question 1. Do the hotels HAVE to have a 2 burner stove? How important is that.
Answer: Yes, Due to the length of the stay the crew will be occupying rooms, full size kitchenettes are required. Rooms must have built in stove top with at least 2 burners (not a plug in appliance) The hotel must meet or exceed the requirement provided via the PWS.
Question 2. Is this for training?
Answer: This is for the USNS PATUXENT while the is ship is in Charleston, SC.
Question 3. What are the deciding factors for extensions or not?
Answer: If an extension is needed an option will be exercised.
Questions 4. Do the rates have to fall in line with Federal per diem?
Answer: No
Question 5. Is the bid for single occupancy or double occupancy?
Answer: Single occupancy (1 person per room).
Question 6: Will the Best Value offer be selected OR Lowest Rate offer?
Answer: Lowest Price Technically Acceptable.
Question 7. What is acceptable for the cleaning of rooms during COVID-19?
Answer: Daily housekeeping must be in accordance with the PWS-Hotel rooms shall include daily cleaning, changing of linens, and replenishment of toiletries.
Question 8. Can the CIVMAR group stay at a hotel Summerville, SC for 9 nights starting on June 30 and then switch the group to the another hotel (with kitchens) across the street on June 9.
Answer: No.
Question 9. To extend tax exemption required by Navy, upon award of contract will the Navy provide a tax exemption certificate to vendor to provide the local govt for exemption? Answer: Your quote should include all fee and charges. No certificate will be provided.
Question 10. Will there be any high ranking officials traveling that might require upgraded rooms?
Answer: No
File details come from the government source that posted it. Updated .