4.10 Solicitation Question Responses for N0018924Q0432-0002.pdf
PDF 186 KB Posted
- Attached to
- NHHC ART PAINTING RESTORATION Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N0018924Q0432
About this file
This document contains Solicitation Question Responses for a federal contract opportunity with Solicitation Number N0018924Q0432. The key details are:
The solicitation is for a new contract for ART CONSERVATION services, not an incumbent contract. Vendors may bid directly as their own company, but at least 51% of the work must be performed by the prime contractor. The artwork that requires conservation treatment is located at the Washington Navy Yard, and vendors must have a facility within a 25-mile radius. Photos of the artwork will be provided by 8/14/2024. Questions are due by COB on 8/14/2024, with answers provided by 1400 on 8/15/2024. The required period of performance is 9/2/2024 through 9/1/2025. Vendor pricing must be submitted on company letterhead. The contract will be firm-fixed-price.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 4.10 UPDATED CLAUSES-00004.pdf | ||
| 4.10 PHOTOS OF ARTWORK AND REQUIREMENTS FOR EACH-00003.pdf | ||
| 4.10 Solicitation Question Responses for N0018924Q0432.pdf | ||
| 4.03b ATTACHMENT 2- CLAUSES AND PROVISIONS TO BE SIGNED.pdf | ||
| 4.03c ATTACHMENT 3- SOW Conservation Painting (redacted).pdf | ||
| 4.03a Attachment 1- CLAUSES AND PROVISIONS.pdf | ||
| 4.02 N0018924Q0432 Combined Synopsis Solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Solicitation Question Responses for N0018924Q0432:
1. “Is this an incumbent contract or a new contract?”
Answer 1: This is not an incumbent. It is a new contract.
2. “Do we need to submit separate Technical and Pricing sections? Is there a specific Pricing or Cost page to fill out?”
Answer 2: We only need your prices listed on your company’s letter head.
3. “Should the Solicitation response be labeled an RFP or RFQ and what is the correct number for it?”
Answer 3: Please respond as an RFQ, N0018924Q0432
4. “May we bid this solicitation directly as our own company? We have performed this work (NHHHC Art Painting Restoration) before both directly as our own company and as a subcontractor to another company who had a Navy professional services contract.”
Answer 4: You may bid directly as your own. As long as 51% of the service is done by your company. It is up to you if you chose to use a subcontractor.
5. “Can the paintings be treated on site or do they need to be transported to a conservation studio?”
Answer 5: Per the solicitation and statement of work, Treatment is to be conducted at the vendors facility, which must fall within a 25 mile radius of the Washington Navy Yard, 736 Sicard Street SE, (Bldg.46/67) Washington, DC 20374.
6. Can you extend the bid due date so that we have time adequately respond to this bid. A two week extension would be reasonable.
Answer 6: Unfortunately the POP begins September 2, 2024, The solicitation has been extended to 8/20/2024 1000.
7. Is there a scheduled walk through to view the art?
Answer 7: There is not a site visit.
8. Where is the art located, I could not find that info. In the bid.
Answer 8: The art work is located at the Washington Navy Yard. Exact address can be found in the solicitation.
9. Can you provide photographs of the artwork, front, back and. Details specifically if a walk through is not to be scheduled.
Answer 9: Photos of artwork will be uploaded once received. Look for by COB 8/14/2024.
10. You have not specified a time for questions about this bid to be due, and when those questions will be answered.
Answer 10: Questions are due by COB on 8/14/2024 and will be answered by 1400 8/15/2024
11. The only telephone number for this bid is a general base number. There wasn’t a direct number provided to you or the purchasing office. Can you please provide that number.
Answer 11: Christin Griffin is the POC for this solicitation. 757-405-7582 christin.t.griffin.civ@us.navy.mil
12. “A 25 mile radius from the artwork location is unreasonable and an advantage to local conservators only. We are professional conservators who move and transport artwork nationally. This bid was sent out nationally, so we feel that the mileage radius should be dropped. Can this be done?”
Answer 12: The 25 mile radius is nonnegotiable. It must be conducted within this parameter due to the transportation of the art work to limit any damage between the WNY and the vendors facility.
File details come from the government source that posted it. Updated .