Questions_Answer_v1.docx

DOCX document 16 KB Posted

Attached to
Charging Carts
Solicitation number
N0018924Q0252
Issued by

About this file

This document contains a set of questions and answers related to a solicitation for Charging Carts issued by the Naval Supply Systems Command (NAVSUP) Fleet Logistics Center (FLC) Norfolk.

The key details are:

  • The solicitation is for Firm Fixed Price (FFP) contracts for Charging Carts for the Recruit Training Command Great Lakes.
  • The solicitation will be competed via full and open competition using FAR Part 12 (Acquisition of Commercial Items) and FAR Part 13 (Simplified Acquisition Procedures).
  • The NAICS code is 335999 (All Other Miscellaneous Electrical Equipment and Component Manufacturing) with a size standard of 600 employees.
  • The solicitation documents will be available for download from SAM.gov on or around May 1, 2024. Potential offerors must be registered in the SAM database.
  • The questions and answers provided address various delivery, security, and installation requirements for the Charging Carts, but do not provide specifics on the product or service being procured.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Charging Carts Solicitation Questions:

1. Are all of the devices compatible with USB-C Charging or will some devices require USBC > Lightning conversion? If so, we would need to include cables for those.

Answer: USB > Lightning conversion is not a requirement.

2. Requesting a part number Answer: There isn’t a specific part number for this requirement.

3. Do you need LAN Switch for the each of the charging cart?

Answer: No, a LAN switch is not needed.

4. Do you have a specific product and/or model in mind that we could use as reference to build this quote?

Answer: There is no specific product or model. Please provide a product based on the specs provided on the Performance Work Statement.

5. Can the site accommodate a 53' Trailer? If not, what is size limit?

Answer: Yes

6. Loading dock on site?

Answer: No

7. Advanced delivery appointment needed? If yes, please include date, time and contact.

Answer: Yes, contact the Technical Point of Contact to arrange an acceptable date of delivery

8. Before or After hours delivery required? If yes, what time?

Answer: The customer’s hours for accepting this service are between the hours of 0800-1500, none can be on a weekend or a holiday.

9. Dock restrictions/unloading time limits?

Answer: Yes, there is no loading dock, truck will need a lift gate.

10. Union Delivery Required?

Answer: No

11. Certificate of insurance required / Custom COI?

Answer: No

12. Road/access constraints?

Answer: No

13. Security requirements?

Answer: Yes, prior approval is required for base access. To ensure that there are no last minute glitches, the Recruit Training Command staff representative must have all contractors cleared for access at least one week prior to arrival. Since it takes 3 working days for clearance, all SECNAV 5512 forms must be submitted to the Security Pass and ID office 10 days prior to date of delivery. Contractor personnel performing under this task order must be US Citizens, with no history of felonies and able to pass a background clearance to have access to the base. They will be required to fill out a SECNAV 5512 and must have two valid forms of identification. Work under this task is Unclassified. All contractor equipment, personnel, and vehicles shall be subject to inspection and search by Government security officials (or designated representatives) upon entry to any Government owned and/or operated installations and facilities. Contractor shall comply with all local base/installation security procedures required to gain access to US Government ships, facilities, and other assets. If directed by Government security officials (or designated representatives), the contractor shall remove any equipment or personnel considered a security risk. The Government reserves the right to inspect contractor equipment and personnel; to visit and inspect work sites; and/or to travel with the contractor while the contractor is within the limits of Government owned and/or operated installations and facilities. Due to security measures, delays may occur during vehicle inspections to obtain base entry. The Government is not responsible for delays due to security measures; due to vehicle inspections; or due to the failure of the contractor and/or contractor personnel to obtain proper base access in advance.

14. Remove from pallet?

Answer: Yes, remove and dispose of all packaging materials and remove it from the installation.

15. Will entry permit 48"x40"?

Answer: Yes

16. Freight elevator available? If yes, weight capacity and dimensions?

Answer: No freight elevator. All carts will be delivered on the 1st floor drill deck.

17. Obstructions? (Pathway, stairs, single door, carpet, etc.)

Answer: No

18. Is protective floor covering required? If yes, how many feet?

Answer: No

19. Pallet jack required?

Answer: Yes

20. What are the height restrictions for doorways and hallways?

Answer: None, standard Size 53' trailer will have no issues

21. Debris removal required?

Answer: Remove and dispose of all packaging materials and remove it from the installation.

22. Distance from Door to Freight Elevator Answer: No freight elevator. The delivery truck can back up 2 to 3 feet away from the building door.

23. Will all pallets be delivered to same location in building?

Answer: Yes

24. Any other special delivery requirements?

Answer: No

25. Good day! Our company is interested in participating in this Solicitation titled “Charging Carts”. In preparation for our response, could you please confirm if there have been any updates or amendments that have not yet been posted. Additionally, we would like to confirm that the submission due date is May 07, 2024 10:00 am EDT.

Answer: See Sam.gov for solicitation requirements and amendments.

File details come from the government source that posted it. Updated .