MHE QA Combined Final.pdf

PDF 256 KB Posted

Attached to
Maintenance Services on Material Handling Equipment
Solicitation number
N0018923R0018
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS AND ANSWERS

N0018923R0018

1. Section C Paragraph 6.1 (page 18), States “Items not to be painted shall be properly cleaned prior to reassembly. Rubber components and neoprene parts shall be protected from paint and overspray [belts, hoses, lift chains electrical covers and wiring harness] per Technical Memorandum PHST-35-00-B Chapter [2] – Attachment [V]” Would the government consider providing Technical Memorandum PHST-35-00-B Chapter [2] – Attachment [V] to potential offerors?

ANSWER: Yes, the government will provide Memorandum as requested.

2. Section C Paragraph 7.2 Completed Warranty Work states warranties for the MOD-SLEP Program shall be [180] days parts and labor and the COTS RESTORATION MODIFICATION Program shall be [180] days parts and labor. Since industry standard parts typically have a manufacturer’s warranty of 90 days or less, would the Government consider modifying warranty requirements for this program to 90 days for parts and labor?

ANSWER: Yes, the PWS has been revised to reflect the warranty change to 90 days for parts and labor.

3. Are CLINs 0003 and 0004 intended to cover all materials and ODCS required to support CLINs

0001, 0002, and 0005?

ANSWER: Yes, but CLIN 0005 is not applicable for this support.

4. CLIN 0005 references an Attachment VII. Would the Government consider providing this attachment for review and reference?

ANSWER: CLIN 0005 is not applicable. There will be no pre MOD-SLEP inspection for this support.

5. Would the government confirm that the labor hours contained in Attachment III Labor Summary

Tabs for Warehouseman (400 hours), Program Manager (2,080 hours) and General Foreman - MOD-SLEP Support (1,595 hours) are correct?

ANSWER: Attachment III has been revised to reflect correct hours.

Warehouseman (2,080 hours), Program Manager (1,040 hours) and General Foreman – (2,080).

Hours revised for Mobile Service Mechanic to (3,435 hours), and Junior Mechanic (6,240 hours).

General Mechanic for MHE Restoration Support revised to (0.0 hours).

6. Section C Paragraph 5.4 (page 14) refers to a Quality Assurance Inspector. This Labor category is not included in Attachment III. Would the government confirm the Level of Effort for this labor category?

ANSWER: Attachment III has been revised to reflect the addition of Quality Assurance Inspector, 2,080 hours is required for this support.

7. Section C Paragraph 6.3 discusses transportation requirements. Will the government confirm if the vehicle and trailer required for transportation are Government Furnished Equipment (GFE) or Contractor Furnished Equipment?

ANSWER: The Contractor will furnish the required equipment.

8. There are two General Foreman listed, one has 1595 hours and the other has 8,320 hours should the one with 8,320 hours be General Mechanic instead of General Foreman?

ANSWER: Yes, Attachment III has been revised to reflect that the General Foreman has 2,080 hours and the General Mechanic should has 8,320 hours.

File details come from the government source that posted it. Updated .