Questions_and_Answers.pdf
PDF 103 KB Posted
- Attached to
- Corrosion Science and Engineering RDT&E Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N00173-15-R-RE02
About this file
Answers to questions submitted.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Solicitation_N00173-16-R-RE01_Amendment_0001_w_Attachments.pdf | ||
| Solicitation_N00173-16-R-RE01_w_Attachments_Final.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Solicitation N00173-16-R-RE01 Question and Answers
1. RFP Section B-2, Page 3 and Section L-19, Page 62. The Table outlined in L-19, are the hours in the table to be shared by the quantity required listed or multiplied by the quantity required listed. As written it appears that there would only be 14,040 hours per year, roughly equating to 7 full-time equivalents/year. Please clarify.
Answer: Section B-2, Page and Section L-19, Page 62 has been revised to reflect the correct number of hours. The quantity required is the quantity required per year.
2. RFP Section L-14. Page 52. Can the files we send for Volume I be PDFs as they are considered compatible with MS Office?
Answer: Yes.
3. RFP Sections L-14, L-18(4).Page 61. Are the Cover Page and the Cover Letter required in Section 4.A the same thing? If not, does the government want a cover letter and cover page in all documents or only in Volume IV? If yes, does the Government want this at the front of each volume?
Answer: No, the Cover page and the Cover Letter are not the same thing. A cover page is required for all Volumes and the Cover Letter is for Section 4.
4. RFP Section L-18(4), Page 61. Does the government want anything in this volume other than the Cover Letter?
Answer: A cover page should also be included with the Cover Letter.
5. RFP Attachments 6 and 7. Page 1 for both Attachments. Are the names of both task orders universal primer system development?
Answer: The title for Sample Task Order 0002 is hereby revised as “Advance Surface Treatments.” A revised copy with the correct title is provided in the attached revised Solicitation.
6. RFP Section L-14. Page 52. The RFP states 3 pages per past performance example, and this table indicates 20 pages. Please clarify.
Answer: There is a 3-page limit per Previous Contracting Effort Narrative, with there being a minimum of three references. The page count for the total Past Performance shall not exceed 20 pages.
7. RFP Section B-4(b). Page 3. This states that contractors will be reimbursed traveling from our facilities to NRL facilities. Please clarify.
Answer: Travel costs will be reimbursed in accordance with FAR 31.205-46 and the Joint Travel Regulations (JTR).
8. RFP Section L-16, last paragraph. Page 56. This section states that questions are to be received fifteen
(10) days prior to date and time set for receipt. Is the deadline 10 or 15 days. Is this calendar days or business days? Please clarify.
Solicitation N00173-16-R-RE01 Question and Answers
Answer: All questions must be received ten (10) calendar days prior to the date and time set for receipt of proposals.
9. RFP Section L-17(c)e. This states that subcontractor data must be submitted in the portal. What is the portal? Please clarify?
Answer: Sentence is revised to state, “All Subcontractor cost/price supporting data must be submitted in MS Excel format: No page limit.”
10. RFP Section 2.5, Page 6 of the Statement of Work and L-18.3.a.b. The former states work is to be performed on site and at contractor site and the latter states that all work is to be performed at NRL only. We assume that work can be performed at both the contractor site and NRL. Please confirm.
Answer: Yes, the work can be performed at NRL and the contractor site, as appropriate for the specific task.
File details come from the government source that posted it. Updated .