Attachment_1_Agenda_incl_FAQs.docx
DOCX document 49 KB Posted
- Solicitation number
- N0016719R0010
About this file
Attachment 1 - Agenda incl FAQs
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_3_SECNAV_Form_5512_1.pdf | ||
| Attachment_2_NSWC_CD_Base_Map.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Pre-proposal Discussion, 04 April 2019 Virginia Class Submarine EB Weld
Hosted by Code 808 – Advanced Propulsor Management Office Building 40 (Room USS Leviathan, 2nd Floor)
| 08:30 am |
| Sign-in |
| 09:00 am |
| Opening Remarks |
| 09:05 am to 09:10 am |
| Introduction to Virginia Class Submarine (UNCLASSIFIED) |
09:10 am to 09:30 am 09:30 am to 10:00 am
Orientation to the EB Weld Procurement (CONFIDENTIAL) Question and Answer Session (as needed) Event complete
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (FAQS)
1. I’m a visitor without a DoD-issued credential; is my social security number required to obtain installation access?
a. Yes. In accordance with Standard Operating Procedure – 006, dated 12/20/2017, Chapter 3.0, access request occurs via SECNAV Form 5512/1. Block 12 identifies US Citizen minimum documentation requirements for a multi-jurisdictional background check performed on site by our Security Forces. However, your personal information is protected from unauthorized disclosure according to the Privacy Act of 1974, as amended.
2. When should I arrive in order to anticipate main gate traffic?
a. Approximately 30 minutes prior to event sign-in is recommended. An access roster of pre-authorized contractor personnel is on-hand with the security guard; show your ID and state your purpose for visiting.
3. May I bring a laptop or tablet onto the installation?
a. No. Personal electronic devices (PEDs) other than mobile phones are unauthorized for this event. Small lockers are available on site for securing PEDs during classified briefings.
4. Is audio, video, or photography allowed?
a. No. Recording of any type is unauthorized for this event. However, our Public Affairs personnel are exempt in order to perform official duties and display their credentials in doing so.
5. Will briefing materials be provided in advance?
a. No. Briefing contents are controlled unclassified (technical) information and also classified up to CONFIDENTIAL.
6. I’d like to visit with others for another meeting or at a different building, may I do so?
a. No. Installation access and participation is granted for this specific event within Building 40 not to exceed noon. Subsequent arrangements shall be made directly with your desired Government Point-of-Contact in order to sponsor a separate visit and obtain another authorization.
V180847DEC2018
File details come from the government source that posted it.