3.04_Amendment1_213200026.pdf
PDF 942 KB Posted
- Attached to
- DOME OPTICAL 1420 011804521 MG Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N0010424RQ003
About this file
This document is an amendment to a solicitation for the procurement of optical domes. The amendment provides answers to questions from potential offerors to clarify requirements. It updates Attachment 1 to correct a pricing formula error and allows offerors to propose step ladder delivery schedules. The solicitation will result in a five-year firm-fixed price indefinite quantity contract for optical domes and related items as specified in the attached Technical Data Package. Prices must be provided for each year of the contract period. The purpose of the amendment is to address questions from industry and ensure clear understanding of the government's requirements.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 3.02_N0010424RQ003 Attachment 1 - Pricing Sheet.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| 3.04_Amendment3_213200026 Printed.pdf | ||
| 3.04_Amendment2_213200026 (printed).pdf | ||
| N0010424RQ003 Attachment 1 - Pricing Sheet.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| 3.02_N0010424RQ003_21320-0026.pdf | ||
| N0010424RQ003 Attachment 3 - Technical Data Package.PDF | ||
| N0010424RQ003 Attachment 1 - Pricing Sheet.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED (SEE ITEM 13)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NUMBER IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
Previous edition unusable
N0010424RQ003
Section SF 30 Block 14 continuation Page
Summary of Changes
The following have been added by full text:
Ques�ons and Answers
1. Sec�on C – Descrip�on/Specifica�ons/Statement of Work – WSSTERMCZ05 Paragraph 3.2 Class II (Minor) Changes
Ques�on: Ques�on on SOW Minor Variance, do Class II changes need to be submited to DCMA prior to submission?
Answer: Class II RFV may be submited a�er contract award.
2. Sec�on L –Instruc�ons, Condi�ons and No�ces to Offerors - Sec�on L.3 Proposal Organiza�on Instruc�ons - Sub-factor 2
Ques�on: What methods of cer�fying a QMS will the Government accept?
Answer: We will accept any documented QMS program equivalent to ISO-9001 or higher standard.
Cer�fica�on will not be required, however documenta�on proving that a QMS program having all or most of the following components is desired (this list is not all-inclusive):
- Periodic and on-condi�on audi�ng.
- Document control with change/revision history.
- Standard Opera�ng Procedures or Work Breakdown Instruc�ons (SOP/WBI)
- Material and tool control programs.
- Tool and test equipment calibra�on programs.
- Special Skills and Equipment Training programs.
- Quality Assurance Inspec�on program.
3. Drawing 639AS3103 DOME, OPTICAL Rev G - Note 7: Stress Cracking
Ques�on: What describes “Stress Cracking”?
How can stress cracking be dis�nguished from cracking le� from britle grinding opera�on?
Answer: Stress Cracking – Cracking of any kind is not acceptable. The requirements of notes 3, 5B, and 6 must be met. It is irrelevant whether it is a stress crack or from britle grinding opera�on.
4. Drawing 639AS3103 DOME, OPTICAL Rev G - Note 7: Light Source
Ques�on: Light Source: Incandescent bulbs are not an op�on anymore.
We would likely be using a 75-watt equivalent LED.
Answer: 75-Wat incandescent bulbs are s�ll available; however, a 75-Wat equivalent LED is acceptable.
5. Drawing 639AS3103 DOME, OPTICAL Rev G - Note 9
Ques�on: Current drawing requirements are out of date. Op�max to improve packaging requirements based on current up-to-date methods.
Answer: Packaging IAW with MIL-STD-2073 as iden�fied in Sec�on 5 of the TDP is acceptable.
6. N0010424RQ003N0010424RQ003_Atachment_3, CLIN Structure
Ques�ons: How does the Government want offerors to present pricing for the two op�ons?
Answer: Under each SLIN 000XAA, input a note under the regular unit price that speaks to FAT charges and what that unit price would be with FAT included.
7. N0010424RQ003N0010424RQ003_Atachment_3, CLIN Structure
Ques�on: There appears to be a formula error in Cell P27. It only picks up one year, but is it supposed to total the five-year period? Should Cell P27 sum all five years?
Answer: This was an error, please see the corrected N0010424RQ003N0010424RQ003_Atachment_3
8. Sec�on F – Delivery or Performance - F02 - FAR 52.211-9 TIME OF DELIVERY
Ques�on: Are there desired and required delivery �mes for other quan��es?
Answer: Stepladder Delivery schedules maybe provided within a proposal.
9. Ques�on: Will the Government consider 52.232-14 for progress payments for small business concerns? If not, would they consider 52.232-16 for all businesses?
Answer: Progress Payments clauses for Small Businesses will be included/may be requested.
| 1 - SF30 - blank for manual |
| 2 - OF 336 - Continuation Page - print |
| topmostSubform[0]: |
| Page1[0]: |
| AmendmentNo[0]: 0001 |
| Code[0]: N00104 |
| Code[1]: |
| AccountingData[0]: |
| A13[0]: |
| C13[0]: |
| D13[0]: |
| NameandTitleSigner[0]: |
| NameandTitleOfficer[0]: |
| Description[0]: The reason for Amendment 0001 is to answer offeror's questions. Please see the continuation page/modification summary for details |
| FacilityCode[0]: |
| Code[2]: |
| IssuedBy[0]: NAVSUP WEAPON SYSTEMS SUPPORT MECH |
5450 CARLISLE PIKE
MECHANICSBURG, PA 17050-2411
CONTRACT SPECIALIST NAME: Justin Long CODE: N7M2.4
PHONE: (564) 230-2557
| NameandAddress[0]: |
| AdministeredBy[0]: See Item 6 |
| ContractIDCode[0]: |
| ReqNumber[0]: N0010422X0945 |
| AmendmentNo[1]: N0010424RQ003 |
| ModificationNo[0]: |
| ProjectNo[0]: |
| Page[0]: 1 |
| Pages[0]: 4 |
| EffectiveDate[0]: 3/5/2024 |
| Dated9B[0]: 2/7/2024 |
| Dated10B[0]: |
| CheckBox9[0]: 1 |
| CheckBox10[0]: Off |
| CheckBox11[0]: 1 |
| CheckBox13A[0]: Off |
| CheckBox13B[0]: Off |
| CheckBox13C[0]: Off |
| CheckBox13D[0]: Off |
| IsNot[0]: Off |
| Is[0]: Off |
| Extended[0]: Off |
| NotExtended[0]: 1 |
| DateSigned[0]: |
| DateSigned[1]: 3/5/2024 |
| Copies[0]: 1 |
| CopiesReturned[0]: |
File details come from the government source that posted it. Updated .