View the file

Other files

File Type Posted
C2BMC Follow-on RFI_Rev 1 03092021.pdf PDF
C2BMC Follow-on RFI_Final.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

25-Mar-21

MISSILE DEFENSE AGENCY (MDA)

COMMAND AND CONTROL, BATTLE

MANAGEMENT AND COMMUNICATIONS

(C2BMC) CAPABILITY

REQUEST FOR INFORMATION (RFI)

MDA21BCRFI01

QUESTIONS AND ANSWERS

1) QUESTION: Inability to access referenced Document Access

Agreement/Request Form (Annex 4)

ANSWER: The Request for Information (RFI) was amended on 09MAR2021 to remove the reference to Annex 4. Interested Vendors are directed to contact the

Primary Point of Contact (POC) or Secondary POC via email, as listed in the section “Contact Information” of the announcement.

2) QUESTION: RFI cites solicitation HQ0147-11-R-0012 as the “opportunity history”, is it possible that the solicitation cited in the RFI is in error? If so, could solicitation HQ0147-11-R-0003 be correct with contract HQ0147-12-D-

0003 being awarded to Lockheed Martin for C2BMC as the previous opportunity history?

ANSWER: Yes, you are correct. The RFI is also related to HQ0147-11-R-0003 as solicitation history.

3) QUESTION: Do the following count against Page Count?

- Cover Page

- Table of Contents

- Acronym List

ANSWER: These documents may be excluded from the 20-page count.

4) QUESTION: What is the Classified submission approval process, length acceptable, and level (Assume Secret). Please confirm the classified submission is additional to the 20 page requirement, like the Addendums.

ANSWER: The Classified submission approval process is as follows:

1. Submit the following information to the Government listed POC(s):

a. Company Name

b. Physical Address (Street, City, State, Zip)

c. CAGE

d. SIPR Email Address (if available)

2. Once received, the Government Security Team will review and provide a Facility Clearance

Level/Status

3. If cleared, the Government will provide any necessary Classified documentation via either

SIPR email (preferred method) or physical mail

The Government is open to receiving classified submissions via SIPR email. If

SIPR email is not an option, please physically mail responses via classified secret mail.

Yes, the level would have to be limited to Secret.

The entire submission, to include any classified submission, has to conform to the

20 page count requirements.

5) QUESTION: Are other NAICS being allowed?

ANSWER: The Government is not considering any additional NAICS at this time.

6) QUESTION: Is RFI MDA21BCRFI01 related to announcement HQ0852-

21-S-0001, Command and Control, Battle Management & Communications

(C2BMC) Advanced Research Opportunity (ARO) Broad Agency

Announcement (BAA)?

ANSWER: No, the two announcements are different requirements and are independent of each other.

7) QUESTION: Is the process for the Broad Agency Announcement (BAA) white paper response the same for this requirement?

ANSWER: No the process is not the same. The RFI and white paper are two different requirements and are independent of one another.

8) QUESTION: What period of performance should be used in reference to the C2BMC Capability RFI ROM?

ANSWER: The RFI doesn’t list a period of performance since it’s just looking for information only. If you would like to include a period of performance in your response, you’re more than welcome to do so.

File details come from the government source that posted it. Updated .