M6700122Q1024-0002.pdf

PDF 376 KB Posted

Attached to
Flight Line Utility Vehicle Maintenance Service Federal contract opportunity
Solicitation number
M6700122Q1024
Issued by
United States Marine Corps

About this file

This document contains answers to questions received in response to solicitation number M6700122Q1024 for flight line utility vehicle maintenance services. The solicitation is seeking a contractor to perform scheduled, preventative, and unscheduled maintenance on utility vehicles allocated to 2nd Marine Aircraft Wing at Marine Corps Air Stations New River, Cherry Point, and Beaufort. The maintenance will be performed in accordance with manufacturers' service manuals and Naval Aviation Maintenance Program regulations. Questions addressed include staffing requirements, experience needs, security clearances, proposal formatting and contents, applicable wage determinations, and whether extensions will be granted. The most recent wage determinations dated June 27, 2022 apply to this requirement.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Flight Line Utility Vehicle Maintenance Service, newest first.
File Type Posted
M6700122Q1024-0001.pdf PDF
Vehicle listing - MALS.xlsx XLSX spreadsheet
DD-200.pdf PDF
GFP Listing.pdf PDF
QASP GSE Vehicle Maint.pdf PDF
M6700122Q1024.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N6702622RC001K4

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

Amendment issued to answ er questions received on the solicitation, and update Department of Labor Wage Determinations.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 07-Jul-2022

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X M6700122Q1024

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

14-Jun-2022

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

07-Jul-2022

CODE

M67001MARINE CORPS FIELD CONTRACTING SYS

BOBBI WEBSTER

PO BOX 8368

CAMP LEJEUNE NC 28546

M67001 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

M6700122Q1024

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been modified:

QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1: Are the mechanics on this contract required to be ASE certified?

Answer 1: No

Question 2: Based on the mechanics' scope of work and requirements, what specific certifications will be required?

Answer 2: The qualifications required are provided in paragraphs 8.2.1 and 8.2.2 of the Performance Work Statement (PWS).

Question 3: Does the contractor need to have prior knowledge on the vehicles identified in the vehicle listing?

Answer 3: No.

Question 4: Would the mechanics need to be certified in refrigerant based on the standards of EPA part 80?

Answer 4: No.

Question 5: What is the detailed list of PPE to be provided by the contractor?

Answer 5: The contractor shall provide personal protective equipment in accordance with paragraph 7.13 of the

PWS.

Question 6: Would the Government be open to additional mechanics due to the workloads and coverage for some locations?

Answer 6: Please refer to paragraph 8.0 of the PWS titled Contractor Management and Staffing and subsequent subparagraphs.

Question 7: Is there a page limitation for the technical etc.?

Answer 7: No page limit.

Question 8: What is the historical workload per location per month?

Answer 8: Four (4) vehicles per month per location.

Question 9: Other than the reference to FAR 52.212-1 Instruction to Offerors, we do not see any information regarding proposal format requirements, such as volumes. Can the government please provide clarification as to the format requirement for proposal submission?

Answer 9: Submission of separate volumes are not necessary. Contractor needs to ensure they address the factors under 52.212-1, Addenda to 52.212-1, and 52.212-2.

Question 10: Is the government requiring that the proposal be submitted in separate volumes? If so, how many volumes and how should they be identified?

Answer 10: No.

Question 11: Where would the government like to see the REPS and CERTS?

Answer 11: Contractor shall complete the Representations and Certifications in the solicitation.

Question 12: If there is currently an incumbent, how many total number of workers are on the previous contract? Is it equivalent to that in 8.1.1 of the solicitation?

Answer 12: The previous contract had a total of five (5) workers.

Question 13: Does EO 14055, First right of refusal, apply to this solicitation?

Answer 13: No. A Non-displacement of qualified workers clause was not included in this solicitation.

Question 14: Does every role require a secret level clearance?

Answer 14: No. There is no requirement for a secret clearance.

Question 15: Would the government provide equivalent labor categories for this role? This normalizes the competition and ensures everyone bids at the same level. Many Navy & USMC contracts do this.

Answer 15: See paragraph 8.0 of the PWS titled Contractor Management and Staffing. The contractor is responsible for providing adequate staff of employees with the necessary management expertise, training, and certifications to ensure performance in accordance with the performance work statement, and sound and efficient management practices.

Question 16: With respect to MCAS Beaufort, it seems the offeror is only to provide a site lead, would the site lead be responsible for government employees or other contractors from other contracts? Would the government please provide the labor category of the personnel for which the site lead would be responsible or an equivalent category?

Answer 16: Please refer to paragraph 8.0 of the PWS titled Contractor Management and Staffing, paragraph 8.1.1 Minimum Staffing Level Requirements, and paragraph 8.2.2 Automotive Mechanic/Site Lead for contractor’s requirements for staffing and the site lead requirements.

Question 17: Would the government consider providing an extension to this solicitation?

Answer 17: Not at this time.

Question 18: Does the government expect all three sections to be included in one document, to include price?

Answer 18: Please refer to the answers to questions #7 and #10.

Question 19: The government mentions Reps and Certs need to be a verified in solicitation, does the government expect the offeror to include those sections in the proposal volume?

Answer 19: Please refer to answer to question #11.

Question 20: Would the government consider including the wage determination as part of the solicitation documents?

Answer 20: Please refer to the Wage Determination section of the solicitation for the Wage Determinations that apply. Wage Determinations can be found at SAM.gov - https://sam.gov/wage-determination/

Question 21: Also it seems the government has included Wage Determinations as of March 2022, would more recent WD’s be applicable? For example, the solicitation references WD: 2015-5781 Rev 17, March 2022, however, now there is WD: 2015-5781 Rev 19, June 27, 2022. Would the most recent WD’s be applicable, and would the government consider including these in the solicitation documents?

Answer 21: The most recent Wage Determination will be applicable.

Question 22: Does the government consider the following labor category for all roles including the lead: 05190 – Motor Vehicle Mechanic?

Answer 22: Refer to Wage Determination section of the solicitation paragraph (c) how many total number of workers Occupational Code and Title are to be determined by the contractor.

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

The following have been modified:

WAGE DETERMINATION

(a) The contractor is advised that this procurement is subject to the requirements of the Service Contract Act of 1965, as amended.

(b) The Contractor agrees to furnish the Contracting Officer a copy of any collective bargaining agreement applicable to employees performing under this contract.

(c) The labor category and wage rate that is applicable to this requirement is: Occupational Title(s) and hourly rate: Determined by vendor.

Salaries paid to employees must be in compliance with this labor category and wage determination or collective bargaining agreement.

(d) The following Wage Determinations apply and can be found at https://sam.gov/wage-determination/

MCAS New River No. 2015-4389 Revision No. 20 dated 15 March 2022

Revision No. 22 dated 27 June 2022

MCAS Cherry Point No. 2015-5781 Revision No. 17 dated 15 March 2022

Revision No. 19 dated 27 June 2022

MCAS Beaufort No. 2015-5799 Revision No. 20 dated 5 May 2022

Revision No. 21 dated 27 June 2022

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .