21Q1126 Amendment 1.pdf

PDF 129 KB Posted

Attached to
ABC Stone
Solicitation number
M6700121Q1126
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
21Q1126 Amendment 2.pdf PDF
21Q1126.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

MMP10021SUTM005

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)

Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

Amendment issued to respond to vendor questions and extend the offer due date. All other terms and conditions remain unchanged. See summary of changes.

POC: Capt John Murphy

Tel: 910-451-1244

Email: john.murphy2@usmc.mil

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 30-Mar-2021

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X M6700121Q1126

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

24-Mar-2021

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

30-Mar-2021

CODE

M67001

CONTRACTING DEPARTMENT

PO BOX 8368 (BLDG 308)

CAMP LEJEUNE NC 28547-8368

M67001 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

M6700121Q1126

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 31-Mar-2021 10:00 AM to 06-Apr-2021 10:00 AM.

The following have been added by full text:

AMENDMENT 1

RESPONSE TO VENDOR QUESTIONS

Question #1: What is the exact delivery address of the job? Do you have coordinates for the location of work? (I did not see a map in the solicitation posted on Beta.Sam.)

Answer #1: Corner of Marines Rd and Sneads Ferry Rd, approximately 700ft from the East side of Sneads Ferry

Road near the the OP 5 tower. 34.63036298821088, -77.2950934477002

Question #2: Regarding the pre-existing material already on-site, how much of it needs to be moved and how far order to place the new material in three separate piles?

Answer #2: There is no pre-existing material currently on-site.

Question #3: What kind of equipment do you assume will be needed to move this pre-existing material? Based on the amount, either a front-loader, tractor, bob-cat or bulldozer would be needed.

Answer #3: None required.

Question #4: For the three new piles, can they just be spot-dumped?

Answer #4: Stone shall be delivered in one pile.

Question #5: Is there any restriction on what kind of trucks can be used to deliver the material?

Answer #5: No

Question #6: Regarding filling in tire tracks / ruts, does new soil need to be brought in? Or, can machinery on-site be used to make use of surrounding dirt and simply move it into the ruts?

Answer #6: There is ample material on site in the event a vendor needs to fill ruts and or tire tracks. No government furnished property is authorized to fill tire tracks or ruts resulting from vendor’s vehicle traffic.

Question #7: What is the condition of the land where the limestone will be delivered? Soft soil, hard soil?

Answer #7: Weather dependent, typically gravel road conditions.

Question #8: Regarding the Slit Fence, how large / wide is the entrance to the work-site? If there is ample room to move around, then the fence should not have to be broken down.

M6700121Q1126

Answer #8: The work-site entrance is wide enough for commercial trucks and trailers. There is ample room for trucks and heavy equipment within the delivery area.

Question #9: Am I correct in assuming that this is a tax-exempt job?

Answer #9: Yes

Question #10: How long after the bid is submitted do you assume the job will be awarded?

Answer #10: We cannot state a timeframe for award.

Question #11: Once awarded, what is your required Period of Performance on this specific job?

Answer #11: Government requests delivery of ABC limestone within 30 days after award.

Question #12: Would you consider using granite ABC?

Answer #12: The Government’s requirement is for Limestone.

Question #13: Can this project wait until mid or late June?

Answer #13: Government requests delivery of ABC limestone within 30 days after award.

Question #14: Can Camp Lejeune receive bulk materials by barge (on the water)?

Answer #14: No, Camp Lejeune does not possess a facility to accommodate a barge.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .