18Q1275_0001.docx

DOCX document 30 KB Posted

Attached to
Audio and Video Equipment Federal contract opportunity
Solicitation number
M6700118Q1275
Issued by
United States Marine Corps

About this file

Modification.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Audio and Video Equipment, newest first.
File Type Posted
18Q1275.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

M6700118Q1275

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

ANSWERS TO VENDOR QUESTIONS

The location of SIPR laptop stations that will connect to the AV switching and routing infrastructure are as follows:

1. Plan south, right desk. Answer: Yes, SIPR is south east desk. Connect to the AV system.

The location of the NIPR laptop stations that will connect to the AV switching and routing infrastructure are as follows:

1. Plan south, left desk. Answer: No NIPR on the south west desk

2. Plan west, desk in north corner. Answer: Yes on the northwest.

3. Plan north, desk beside air handler. Answer: Yes.

4. Plan east, desk in office. Answer: Yes

5. Plan southeast desk - Answer: Yes

b. Identified SIPR computer locations to be connected to the AV system:

Answer: South east desk

c. Identified NIPR computer locations to be connected to the AV system:

Answer: Plan west desk in north corner, plan north desk beside air handler, plan east desk in office, plan southeast desk.

2. Ref EOC Layout Drawing:

a. It was stated that the user touch panel should be located on the office desk with enough cable to locate the touch panel, as needed, atalternate locations:

Plan north, desk beside air handler. Answer: Yes

Conference Room table. Answer: Yes

3. It was stated that a DD254 will be required for this project and that all vendor personnel working within the EOC is required to possess a security clearance. Answer: Yes – Secret Clearance.

4. It was stated that vendors are to add ceiling microphones above the conference room table for voice pickup during videoconference calls. Answer: Yes

5. Ref solicitation document M6700118Q1275, Item 0032:

a. It was stated during the site visit that the Government desires an integration grade video conference CODEC and camera solution. We recommend the Government delete the currently specified Cisco CTS-SX20N-P40-K9 and replace with the Cisco CTS-SX80-IP60-K9 (SX80 codec, IP60 camera, Touch 10 controller) package. Answer: Yes. Line item has been modified.

b. Is there a requirement for multisite codec licensing? Answer: Yes, if it is require to make it work.

6. Is there a requirement for both SIPRNET and NIPRNET videoconferencing calls? Answer: Both NIPR and SIPR VTC Capability

a. If yes, is the awarded vendor responsible for network switching between the SIPRNET and NIPRNET network connections that will connect to the video codec? Answer: Yes

7. Will the Government provide any necessary and required electrical circuit drops? Answer: There are electrical outlets already in place.

8. Will the Government provide any necessary and required conduit pathways? Answer: There are already data conduit in place.

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 31-Aug-2018 04:00 PM to 10-Sep-2018 11:00 AM.

SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES

CLIN 0032

The CLIN extended description has changed from:

Similar or equal to the Scan Source CTS-SX20N-P40-K9.- 1920 X 1080 video- 60 fps- HDMI input and output- DVI audio input and output

To:

Similar or equal to the Scan Source CTS-SX80-IP60-K9. (SX80 codec, IP60 camera, Touch 10 controller)- 1920 X 1080 video- 60 fps- HDMI input and output- DVI audio input and output

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it.