QUESTIONS_AND_ANSWERS__M60169-15-T-C010.doc
DOC document 23 KB Posted
- Attached to
- LIQUID NITROGEN AND LIQUID OXYGEN
- Solicitation number
- M60169-15-T-C010
- Issued by
-
United States Marine Corps
About this file
QUESTIONS AND ANSWERS
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| QUESTIONS__-_M60169-15-T-C010_2.doc | DOC document | |
| 15-T-C010.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1]. what are the -"LIQUID NITROGEN (LN2), AND LIQUID OXYGEN (LOX) Grades & Specifications? ..Medical, Industrial, Specialty; and their Purities etc...
Answer: LOX- medical grade purities have to be above 99.5% LN2-medical grade purities have to be above 99.3%
[2]. who owns the bulk LN2 & LOX Tanks? ..govt. or rental?
Answer: The GOV owns the tanks
[3]. what is the bulk LN2 & LOX Tank capacity/size?
Answer: 2000 gallons for the LN2 (1 tank) 2000 gallons for the LOX (1 tank)
[4]. When was the last time an Annual Preventative Maintenance (PM) was completed on the Tanks?
Answer: LN2 was on the 14 of April LOX was on the 12 of April
[5]. is this a brand new contract or there is an incumbent?
Answer: This is a new contract
[6]. If an incumbent exist, who is the firm?
Answer: No existing contractor
[7]. was the contract previously held and serviced by a Small Business (SB) entity?
Answer: Yes
[8]. Will you make accommodation for a "Site Visit and Survey" on/before the bid due date? ..this is important for bulk gas bids. FYI, part of a site visit is to inspect the SAFETIES of the delivery access, and the tanks, if they are suitable to deliver into per se.
Answer: You may come out and conduct a site visit at your company’s expense.
[9]. what is the Period of Performance (POP) for this Solicitation?
Answer: 11 May 2015 – 10 May 2018
File details come from the government source that posted it. Updated .