Little Blue III Industry Question and Answers.docx
DOCX document 13 KB Posted
- Solicitation number
- 23_ME_001
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Industry Day Attendance List.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Little Blue III Industry Question and Answers
1. Q : When will contractor be required to obtain the facility clearance?
A: IAW DRAFT Statement of Work, Section 6.5.1, “ The contractor is required to maintain a Facility Security Clearance (FCL) in accordance with the DD254 to perform certain work under the contract. Although it is not required at time of award, it shall be obtained within 90 DAYS after award.”
2. Q: Would the Government sponsor the Facility Clearance if contractor doesn’t have the Facility clearance?
A: Official solicitation will have true need of the Government.
3. Q: Will Information Technology (IT) be required?
A: No IT will be required.
4. Q: The slide with subcontracting gave overview – can you give a brief overview of what’s being said on slide 11?
A: To comply with limitation on subcontracting, prime has to provide over 50% of labor cost, with the clause, prime doesn’t have to provide 50% of labor cost as long as prime is 8a and any other subs are 8a, we add their costs together, if they exceed that 50%, then they’re in compliance with this clause.
File details come from the government source that posted it. Updated .