ITB 24_022 Addendum 1.pdf
PDF 141 KB Posted
- Solicitation number
- PE-66098-NONST-2024-000000029
- Issued by
- Cobb County, Georgia
About this file
This document is Addendum Number 1 for Invitation to Bid (ITB) #24-022 for GREEN STORMWATER INFRASTRUCTURE (GSI) MAINTENANCE issued by the City. The addendum provides updates to the scope of work, including requirements for inspection of sediment accumulation and storm sewer system outlets, as well as the type of mulch to be used. It also clarifies that the ISA certified arborist can be subcontracted, and that proof of GSI training for at least 2 crew members must be provided with the bid response. The bid due date is March 5th, 2024 at 2:00 P.M. The City anticipates awarding to the low responsible and responsive bidder, and the budget for this opportunity is in excess of $100,000. The solicitation did not include a site visit, but all locations are accessible for prospective bidders to view and inspect. The required insurance documentation must be provided within 10 days of the notice of award.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| ITB 24_022 Green Infrastructure Maintenance.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Addendum Number 1
ITB #24-022 GREEN STORMWATER INFRASTRUCTURE (GSI) MAINTENANCE
COMPLETE THIS ADDENDUM, SIGN and SUBMIT with the ITB
RESPONSE DUE DATE: March 5th, 2024 at 2:00 P.M.
To All Prospective Offerors: In reference to the ITB listed above, the following answers to questions, additions, deletions, and changes are hereby incorporated into the ITB:
Updates:
The following items have been added to the Scope of Work under the Monthly Evaluation &
Maintenance Activities: Inspection for sediment accumulation and inspection of storm sewer system outlets.
The mulch that is being requested for use shall be the natural non-floatable organic mulch, shredded non-dyed hardwood.
Vendors shall Consult with the City Arborist or Urban Forester if work will be conducted that may impact the critical root zones of trees for Vegetative Maintenance.
All scheduled work shall be started within seven (7) calendar days and performed within thirty (30) calendar days, once the City has given the notice to proceed for the specific GSI maintenance project.
Question 1: Was the Pre-Bid zoom meeting on 2/8/24 canceled and will it be re-scheduled?
Answer: The Pre-bid meeting started promptly at 2:30 on 2/8/24 and ended after all questions were answered from the attendees.
Question 2: Has this solicitation or a solicitation with similar scope of work been bid before?
Answer: This is a new solicitation.
Question 3: How many prime contractors does the City anticipate selecting for this opportunity?
Answer: The City anticipates award to the low responsible, and responsive bidder.
Question 4: Can the ISA certified arborist and pesticide applicators license be held by a subcontractor on this opportunity?
Answer: The contractor shall have the pesticide licenses that are required. The ISA arborist can be subcontracted through a separate organization.
Question 5: Does proof of the GSI training need to be submitted with our response to the solicitation or after the award of the solicitation?
Answer: The requirement is for at least 2 people on the work crew. Yes proof of training needs to be provided in the response.
Question 6: Has the City identified a budget for this opportunity?
Answer: The budget is in excess of $100,000.
Question 7: Will the City have a site visits for the 11 locations on the bid schedule? If not, are there any areas that the bidder does not currently have access to view and inspect?
Answer: This solicitation didn’t include a onsite pre-bid meeting. All the locations are either located in public parks or within the right-of-way and are accessible for the prospective bidders to view and inspect.
Question 8: Is the insurance on exhibit G required in the submission of our response or after award of the solicitation?
Answer: Within ten (10) days of Notice of Award, and at all times that this Agreement is in force, Contractor shall obtain, maintain and furnish the City Certificates of Insurance from licensed companies doing business in the State of Georgia.
I hereby acknowledge receipt of Addendum Number 1 for #24-022 Green Stormwater Infrastructure
(GSI) Maintenance and have incorporated the changes into my response for the above mentioned ITB.
COMPANY NAME:
CONTACT PERSON:
ADDRESS:
CITY: _____________STATE: ___ ZIP: ________
PHONE: ______________ FAX: ____
EMAIL ADDRESS: ____________________________
SIGNATURE: ____________________________________________
DATE: _____________
File details come from the government source that posted it. Updated .