RFI1.pdf
PDF 130 KB Posted
- Attached to
- Install Snow Canopies at the Federal Correctional Institution (FCI) Berlin, New Hampshire
- Solicitation number
- IFBP02181500001
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| BidResults2015BERLINsnowcanopies.pdf | ||
| RFI1photo2.jpg | JPG image | |
| RFI1photo1.jpg | JPG image | |
| RFI1drawings.pdf | ||
| RFI1photo3.jpg | JPG image | |
| SiteVisitMeeetingMinutes.pdf | ||
| SF301.pdf | ||
| Amendment0001pages2to8.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Request for Information (RFI) 1
IFBP02181500001
Install Snow Canopies at FCI Berlin
1. I have been unable to locate a detailed specification, detail or picture regarding the proposed 10 new snow canopies to be installed on this project.
ANSWER:
Attached are more drawings and pictures, these canopies must be engineered to meet the minimum design loads laid out in the SOW
2. Are you looking for shop fabricated, custom canopies, rather than pre-manufactured units?
ANSWER:
Canopies must meet the design loads laid out in the SOW, and match in color to the existing canopies. They could be shop fabricated or pre-manufactured units
3. If the answer to #2 above is “yes,” can the FBOP provide a more detailed specification and detail, or a picture for distribution purposes to our fabrication vendors?
ANSWER:
4. If the canopies are pre-manufactured, could you please provide the preferred manufacturer’s information and the existing canopy model information?
ANSWER:
No preferred manufacture
5. Is there only one drawing for this project? Is there a better quality drawing for this project?
ANSWER:
More drawings are attached
6. Can you please forward pictures of the existing canopy that we are to duplicate and any drawings, etc. that you may have of those as well?
More drawings are attached as well as pictures
7. What is the roof pitch of the existing canopies?
4/12 pitch
8. Can you supply a drawing of existing canopies as a reference?
ANSWER:
Attached are more detailed drawings and pictures for reference all canopies must be engineered to meet the design load laid out in the SOW
9. Can you supply current photos of existing canopies including the roof and underside?
ANSWER:
Photos of the existing Canopy are attached
10. Some of the lighting fixtures are in the way of the new structure. Please confirm again these lights will be removed by others prior to construction.
ANSWER:
Lights will be relocated below 10 feet by the facility prior to the beginning of construction
11. Existing canopies do not attach to the building. Can we assume that the new canopies will not attach also.
ANSWER:
Yes the canopies will not be attached to the building
12. Are epoxy set studs in the concrete acceptable for mounting?
ANSWER:
Yes
13. Please confirm that there is no electrical work required?
No electrical work is required for this project
14. Please verify the width and height dimensions of the post?
4” Square tubing height is 10’
File details come from the government source that posted it. Updated .