MEDCOP RFI Responses.pdf

PDF 43 KB Posted

Attached to
Medical Common Operating Picture Federal contract opportunity
Solicitation number
HT0038-21-R-0003
Issued by
Defense Health Agency

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Medical Common Operating Picture, newest first.
File Type Posted
MedCOP FOE_March 2020.pdf PDF
MedCOP FOE_March2021.pdf PDF
MedCOP FOE_October 2020.pdf PDF
JOMIS_MEDCOP_RFI.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

GOVERNMENT RESPONSES TO MEDICAL COMMON OPERATING PICTURE RFI

1. "Please describe any solution for automating data movement from the Classified to REL or Unclassified levels." What is the acronym REL?

ANSWER: REL = Releasable, Secret Releasable Network such as SIPR-Rel NATO, FVEY, etc.

2. Is the expectation for the bidder to provide a Cross Domain Solution (CDS) upon award of the contract OR would the Government already have a CDS that can be leveraged by the Awardee.

ANSWER: PEO DHMS/ JOMIS expects the contractor to provide CDS

3. Does the Government have the necessary technologies and capabilities in place to support a Continuous Authority to Operate (cATO) or is it expecting the Vendor to implement those technologies?

ANSWER: PEO DHMS/ JOMIS will use a DoD CI/CD pipeline or COTS pipeline provided by bidder.

4. Does the Government have a preferred hosting location or is it looking for a Software-as-a-Service (SaaS) hosting?

ANSWER: No. The contractor should provide recommendations for hosting type and locations.

5. Does the Government have the necessary technologies in place to support containers upon award of the contract OR is this under development?

ANSWER: PEO DHMS/ JOMIS expects a selected contractor to use containers.

6. In order to allow industry to better elaborate on answers, would the Government consider increasing the page count to 10?

ANSWER: No, clear and concise descriptions of the contractors’s solution and capability is all that is needed to respond to RFI.

7. Would it be possible to expand the page count limit for “Section 3.0 Technical Capability Questions” beyond 4 pages to provide adequate room for a substantive response as the section contains 13 main questions and each question often includes several sub-questions?

ANSWER: No, clear and concise descriptions of the contractors’s solution and capability is all that is needed to respond to RFI.

8. Section 3.0 includes 13 topics with a page limit of only 4 pages.

a. Does the Government prefer responses to all thirteen topics? If yes, please consider expanding the page limitation to at least 6 pages.

ANSWER: The vendor can decide whether to respond to all 13 topics. The 4 page limit will not be expanded.

b. Alternatively, does the Government prefer more detailed responses to a subset of the thirteen topics?

ANSWER: The vendor can decide whether to respond to all 13 topics.

9. Can you please confirm if there is a consideration to make multiple awards if the desired outcome is “to provide geospatial and dashboard-based data visualization tools enabling collaboration, reporting and predictive analytics to enable command decision making, future planning and the identification and documentation of lessons learned in a medically-relevant common operating picture”. Multiple awards may impact the purpose of this if multiple solutions are awarded that may or may not be interoperable.

ANSWER: The acquisition strategy has not been finalized and we are open to considering multiple award options. If multiple awards are utilized, all products MUST be interoperable to provide the Common Operational Picture.

10. The Projected NAICS: 54151 appears to be missing a number. Can you please confirm what the projected NAICS code is?

ANSWER: As stated on the beta.sam.gov page, the NAICS code is 541512.

11. What are the guidelines for tables and graphics? Size, font etc.

ANSWER: The guidelines for table and graphics is single spaced, 11-point type with at least one-inch margins on 8 1/2” X 11” page size

12. With the RFI being extended to Dec 3rd is there a new submit date for Questions?

ANSWER: No, there is not a new submit date for questions.

File details come from the government source that posted it. Updated .