Questions and answers to RFP.pdf

PDF 163 KB Posted

Attached to
External Affairs Conference
Solicitation number
HSFEHQ-10-Q-0060
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

File Type Posted
SOW EA 2010 Conference.doc DOC document
New SOW.pdf PDF
SOW.pdf PDF
RFQ--HSFEHQ-10-0060.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

Question 1: Will the general session room be needed all day, both days, or are there specific times for the general session and breakouts?

Answer: While we are still planning our agenda, the exact times for the general session are not yet determined. However, we would prefer the room be available to attendees for both days for the entire days as we may also wish to use the general session room during the breakout sessions.

Question 2: Are you flexible at all on the dates?

Answer: No.

Question 3: Might you consider a Sunday arrival?

Answer: No.

Question 4: Will you accept quotations for dates other than the June dates requested (June 7-9, 2010)?

Answer: No.

Question 5: Audio Visual: What exactly are your requirements?

Answer: General session: screen, 4 mics up front of room (1 at podium, three at speakers table) plus 3 mics located throughout the room. We will supply our own projector and laptop.

Breakout sessions: each room to have a screen, three mics (1 at podium, 2 at speakers table). We will supply projector and laptop.

Question 6: Will you need the listed AV in just the General Session room or breakouts as well?

Answer: See answer to # 5

Question 7: Do you require laptop hook-up at each of the round tables?

Answer: No – just at back of general session room accommodating 8 computers and in one breakout room accommodating 15 computers.

Question 8: In all rooms, or just the general session room?

Answer: See answer to # 7

Question 9: In the RFQ, should I put our CCR number in the Facility Code?

Answer: No.

Question 10: What goes in the code box?

Answer: Leave the box blank.

Question 11: What food and beverage requirements do you have for this conference?

Answer: None.

File details come from the government source that posted it. Updated .