HSCG40-16-Q-P30C29_A00001_(continued).pdf

PDF 39 KB Posted

Attached to
FY 2016 DRYDOCK REPAIRS STATION CHETCO RIVER (MLB 47252)
Solicitation number
HSCG40-16-Q-P30C29
Issued by

About this file

Amendment HSCG40-16-Q-P30C29 A00001 (cont.) is attached.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

HSCG40-16-Q-P30C29

Amendment Number A00001

14A. This Amendment is issued to answer the following questions submitted in response to this solicitation:

Question 1: Work Item D-001. General Welding, Provide. Paragraph 1.1. Can pictures be provided?

Answer: No pictures will be provided. Contractor may request site visit if necessary.

See paragraph (12) of the solicitation for further information.

Question 2: Work Item D-004. Rub Rail, Renew. There is no scope of work about installing the rub rails inner sealant as shown on BP#47B MLB 611-020 Rev H sheet 3 of 3 item 8 & 9. Has this been changed and only needing the outer sealant as called out for?

Answer: No. The work item still requires the rail to be installed with inner sealant behind the rail as well as the top and bottom (edge)

Question 3. Work Item D-005. Bulkhead Penetrations, Frame 5, Inspect. Is Contractor to renew the standard areas (6 inch by 6 inch area of bulkhead insulation from around each penetration in the engine room) but in the Survivors compartment renew all the insulation on BLKHD 5 from the deck plates down. Is this the concerned area?

Answer: Yes. The insulation is to be removed and renewed on the gear space side of blkhd 5 from the deck plates down in both gear spaces and on top of the fuel tank. The removal of the barrier material on the engine room side of blkhd 5 in the vicinity of the fuel tank is limited to the exposed barrier material, not the material under the insulation board. Also it is not being reinstalled.

Question 4. Work Item D-006. Rub Rail, Remove, Inspect and Install. There is no scope of work about installing the rub rails outer or inner sealant as shown on BP#47B MLB 611-020 Rev H sheet 3 of 3. Is the sealant to be applied accordingly?

Answer: This work item requires the ctr to install the rub rails with inside sealant and edge sealant.

Question 5. Work Item D-024. Standard Hoses, Renew. Are these hoses Non- Applicable, which means they are not part of the hoses to be renewed?

025 R/W SYSTEM STBD

ENG

SHAFT SEAL SUPPLY

HOSE

N/A

053-A

STEERING SYSTEM HARD LINE TO

RESERVOIR RETURN

CLAMPS

053-B

STEERING SYSTEM

RAM BLOCK TO STBD

RAM FITTING 104 MM

LONG

OEM

HM226

2/104

053-C

RAM BLOCK TO CEN

AFT RAM FITTING 435

MM LONG

1/435

053-D

RAM BLOCK TO PORT

RAM FITTING 335 MM

LONG

1/335

076 R/W SYSTEM PORT

ENG

BLKD#5 TO SHAFT

SEAL

Answer: The N/A’s are for the specific block description. The first block is for the fitting type- hose 25 & 76 does not have a fitting, it is clamped to the shaft seal and the blkhd 5 s/w piping adapter. The second block is for hose type – hose 25, 53-A, & 76 are required to meet the standard IAW SAE- J1942. The third block is hose length – for hoses 25, 76, & 53-A utilize existing hose for length. For hoses 53 B-D, these are hose assemblies and it is up to the CTR to renew these hoses as long as they meet SAE-J1942 standard. But these hoses are special fittings and it has been found one of the only options is to procure the assemblies directly from Hypro Marine.

Question 6. Work Item D-017. Various Piping, Inspect. Is the contractor to supply all parts such as flanged hoses from the mufflers, etc. on the cross over system to be removed from the boat and inspected accordingly, or just the valves?

Main Engine Exhaust

N/A Exhaust crossover valve

Engine Room, FR 2

Answer: The requirement for the Exhaust Crossover Valve is in Work Item 18 Sea Valves Renew and the intent is for the CTR to provide and renew the entire assembly – valve, rubber sleeves, clamps, flanges, and hardware.

Question 7. Work Item D-030. Hull Identification Markings, Apply. Is Contractor to just renew what is in the table or do all the strips have to be sandblasted and painted accordingly?

ITEM DESCRIPTION

SPAC

QTY

USCG LOGO Bow fwd Port & Stbd side 2 ea HULL NUMBERS Bow fwd Port & Stbd side 2 ea HULL NUMBERS & “TILLAMOOK BAY” Stern 1 ea “U.S. COAST GUARD” LEGENDS Port & Stbd side 2 ea

Answer: The intent is for the renewal of the decals. The stripe on this boat is painted and will be covered in the u/w body preservation once added specification package. (see question-8)

Question 8. Has the UW Body, Preserve 100% been left out for a reason?

Answer: No. Work Item D-032. U/W Body Preserve (100%) has been included in Specification Rev-1, dated 21 April 2016 and is attached.

14B. The date and time established for receipt of proposals remains May 03, 2016 at

12:00 PM EST.

All other terms and conditions remain unchanged.

(END OF AMENDMENT NUMBER A00001)

File details come from the government source that posted it. Updated .