Questions_and_Answers.pdf
PDF 55 KB Posted
- Attached to
- Shipyard Competent Person Training
- Solicitation number
- HSCG23-14-R-PBP041
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_00001.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers
Question #1 ‐ Is there an incumbent? Can you please name them.
Answer: Yes. The incumbent contractor is Delta Lab and Gas Testing, Inc.
Question #2 ‐ Can you indicate whether or not the USCG was happy with their performance?
Answer: This information is not releasable.
Question #3 ‐ Can you describe any instruments used in the past to measure instructor performance?
Answer: The Government uses the Contractor Performance Assessment Reporting System (CPARS) to evaluate contractor performance.
Question #4 ‐ The submission instructions ask for "resumes for the Project Manager and all Instructors". If this requirement is only for instruction help us understand the need and role of a project manager.
Answer: Please see the PWS Section 1.3.1 for information regarding the PM function and why there is a need for a PM under this contract.
Question #5 ‐ The submission instructions ask for "performance references... performed within the past three years and be of a similar size and scope as those to be provided under this RFP."
Does this mean for individual instructor performance or for running a larger program like requested in the RFP.
Answer: Please see FAR clause 52.212‐1, Instructions to Offerors in the RFP. The Past Performance is of the Offeror.
Question #6 ‐ "5. Volume III: The Offeror shall submit prices IAW the CLIN Structure above." Can you interpret the acronym IAW?
Answer: Please see Amendment 00001.
Question #7 ‐ Regarding the technical factors of evaluation can you please describe the weighting of this factors?
Answer: As stated under FAR clause 52.212‐2, Evaluation in the RFP, Technical Approach is more important than Past Performance and when Technical Approach and Past Performance are combined, they are both more important than Price.
Question #8 ‐ Do instructors require a TWIC badge? Will USCG reimburse the cost of the TWIC application?
Answer: No. This is not a requirement.
Question #9 ‐ "The contractor shall attend a kick‐off meeting with the Contracting Officer and the COR not later than five (5) business days after the date of award." Will USCG pay travel for this meeting? If yes, for both Instructor and PM?
Answer: The Government will not pay for travel for this meeting.
Please see the PWS, Section 1.10, which states that the kick‐off meeting will be held at the Government’s facility or remotely by virtual conferencing tools (i.e., teleconference, online meetings).
Question #10 ‐ Are there existing USCG course materials for this course or may contractor use their own?
Answer: Please see the PWS Section 3.0 Government Furnished Resources. Only the resources listed in Section 3.0 will be provided. USCG Course Materials are not listed in Section 3.0.
File details come from the government source that posted it. Updated .