Responses_to_Questions.pdf

PDF 71 KB Posted

Attached to
DoD Leadership Assistant Support Services
Solicitation number
HQ0034-18-R-0309
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Responses to Solicitation Questions

DoD Leadership Assistant Support Service

HQ0034-18-R-0309

Questions Responses

1. What level of clearance is required to bid on the opportunity?

A security clearance is not required at proposal submission. Please see section 1.6.7 of the PWS for details.

2. Will the Government sponsor the successful offeror for a TS clearance upon contract award?

The government does not sponsor clearances for contractors in most instances. It is the responsibility of the contractor to obtain and hold clearances. The one exception is sole proprietorships, which consist of a single individual that has no employees. Current practice is for WHS to sponsor clearances on behalf of the History and Library Directorate for sole proprietors who do not possess a facility clearance.

File details come from the government source that posted it.