QandA Document.pdf
PDF 131 KB Posted
- Attached to
- Training and Technical assistance (T/TA) to State Councils on Developmental Disabilities.
- Solicitation number
- HHS-PSC-RFP-21-75P00121R00077
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_J.4 - Cost_Accounting_System_Evaluation.pdf | ||
| J.5_DDC_Bidding Assumptions.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| HHS-PSC-RFP-21-75P00121R00077_Amendment 1.pdf | ||
| J.1_DDC_PWS_Logic Model.pdf | ||
| J.3_Past Performance Questionnaire.docx | DOCX document | |
| HHS-PSC-RFP-21-75P00121R00077.pdf | ||
| J.2_508 Evaluation Template.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS AND ANSWERS
1. “A completed Cost Accounting System Evaluation (Attachment #) must be completed and included as part of your business proposal.” Please provide the attachment. See attachment J.4
2. Will the government accept size 10 font for tables? Yes
3. Is it the government’s intent to include all 4 factors (Technical, Past Performance, Price, and 508 compliance) within a single technical volume? Is so, does the 20 double-spaced page limit apply only to Factor 1- Technical Capabilities, Management Approach, and Corporate Capability? See Section L.
4. Will the primary location be updated ahead of the proposal due date? If not, this would be difficult to hire staff considering the future location may not coincide with their telework/STGi HQs location. The contractor location is not on- government site. Section F.3 states “Work will be performed at the Contractor’s primary place of performance at:
TBD”
5. Can the government provide more details on the current status of the various state council strategic plans? Are all states in the same phase of their 5-year plans or does it vary from council to council? All DD Councils will begin their new 5-Year State Plans on October
1, 2021 (FY22-FY26)
6. Will the government provide an estimate on the number of webinars, on-site trainings, regional trainings, and one-on-one training sessions per year respectively? The offeror should make an independent assessment of the resources needed to perform the task that’s written in PWS.
7. What will the travel expectations be annually? All information available is provided in the PWS.
8. Since the requirement is not fully defined, please confirm offerors are not to propose costs associated with travel and ODCs. If offerors are to propose these costs, we respectfully request that the Government provide uniform/”plug” numbers for all offerors to utilize during the proposal submission process. Bidding assumptions have also been included under Attachment J.5
9. There is no contract value noted on the RFP. Is there a predetermined value set by HHS/ACL or do the quoters come up with a value based on our technical approach?
Refer to question# 8.
10. What are the provisional and ceiling rates for indirect cost rates? That is for the contractor to propose.
11. Please provide the full text available for one or more clauses incorporated by reference (FAR 52.252-2) for this contract. Please identify the specific clause incorporated by reference that you want the full text for.
12. Is there an indirect rate ceiling? That is for the contractor to propose and determined prior to award.
13. Can this contract be submitted without a fixed fee? Yes.
14. Will a deliverable schedule be determined after contract award? A schedule may be revised or determined after contract award. The contractor should provide a drafted deliverable based on the PWS.
15. What is meant by submitting one original and one copy of all parts of the submission via email? How should we differentiate the two versions? Submit 1 package via e-mail to the Contracting Officer indicated.
16. For Past Performance References:
a. Is this a reference for performance evaluation of offeror, subcontractors, consultants, or all? Section L.9 of the solicitation states “Past performance references can be for the offeror, predecessor companies, key personnel who have relevant experience and/or subcontractors that will perform major or critical aspects of the requirement when such information is relevant to the acquisition”
b. Is the past performance questionnaire required? No. See Section L.9 for the required reference information.
c. Is the two-page limit inclusive of the questionnaire, or can a two-page letter be submitted? That is the limit of any reference format.
17. Are letters of support or reference outside of a Past Performance Reference permitted? Yes
18. Instructions for the Past Performance Questionnaire state that the form is to be sent directly to Mrs. Mineweaser, but in the submission instructions (L.5) it states to include this in the full submission. Where do the questionnaires go? All information must be submitting to the Contracting Officer, Anne Mineweaser. Also do the questionnaires or reference letters count as part of the page limitations? No.
File details come from the government source that posted it. Updated .