Questions and Answers 29 Dec 2010.doc
DOC document 25 KB Posted
- Attached to
- Afghan Secirity Guards, Khakrez Strong Point
- Solicitation number
- H92237-11-R-0609
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 11-R-0609 Amendment 1.doc | DOC document | |
| Attachment 6-DD Form 2760.pdf | ||
| Attachment 5-DA Form 3595-R.pdf | ||
| Attachment 4-DA Form 88-R.pdf | ||
| H92237-11-R-0609 ASG Khakrez SP.docx | DOCX document | |
| Attachment 1-SOW-Khakrez SP.docx | DOCX document | |
| Attachment 2-QASP.doc | DOC document | |
| Attachment 3-USFOR-A FRAGO 09-206.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers
H92237-11-R-0609 Afghan Security Guards, Khakrez Strong Point 29 Dec 2010
1) Please provide some detail as to the location of this site so that FHI can better assess the mobilization costs.
ANSWER: The site locations are specified in Block 15 of the solicitation.
2) Is there an incumbent guard force?
ANSWER: Yes
3) All of these have mobilization / demobilization CLINs in the option years also. Please clarify if this was a mistake and we should only provide pricing for this CLIN in the base year.
ANSWER: The format was done this way for a number of reasons. Mobilization and demobilization costs will be paid only once throughout the life of the contract (once for mobilization, and once for demobilization). When offers are evaluated to make an award decision, these costs will only be accounted for once.
4) Will the Government provide billeting for all ASG personnel?
ANSWER: Yes
5) Contractor will provide meals.
ANSWER: Yes
7) Will there be an extension for these projects as all are due on 3 Jan 11 @ 1200 Kabul time.
ANSWER: No
8) what will be the payment terms for these.
ANSWER: Payment terms will be standard NET 30 terms. If the contractor wishes to add discount payment terms they may propose terms in addition to NET 30.
9) Will it be in US dollars or Afghani local currency
ANSWER: Offers should be submitted in US dollars.
File details come from the government source that posted it. Updated .