Questions_and_Answers_LA_ _SE_Texas_(1).doc

DOC document 27 KB Posted

Attached to
Supplemental Architect and Engineering (A/E) Services for the State of Louisiana and South East Texas
Solicitation number
GS-07P-14-HHD-0036
Issued by

About this file

Response to A/E firms questions

View the file

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers for

GS-07P-14-HHD-0036

Louisiana and South East Texas Supplemental A/E Services Solicitation due date is now October 09, 2014, at 5pm CST 1- Please clarify the small business requirements. Is the total percentage 30% or 49%?

Please disregard the percentages in the original FBO solicitation, the total percentage goals are:

Small Business 25%

Small Business Disadvantaged Business 5%

Woman Owned Small Business 5%

HUBZone Small Business 3%

Veteran Owned Small Business 3%

Service Disabled Veteran Owned Small Business 3%

The total percentage goal for each type of business is as stated above you should not add these goals to adjust the Small Business goal of 25%.

In accordance with FAR 52.219-9 if the offeror is submitting an individual contract plan, the plan must separately address subcontracting with small business, veteran-owned small business, service-disabled veteran-owned small business, HUBZone small business, small disadvantaged business, and women-owned small business concerns, with a separate part for the basic contract and separate parts for each option (if any).

2- Could you please clarify if a Prime may propose two (2) Lead Designers for Architecture? If it is "well presented" it could be beneficial. If it is presented poorly, unclear, lacking direction, confusing it could be a negative. If so, could you please also clarify if they can be from the same firm? Yes, they can be from the same firm.

3- In the RFP under SF330 Section F, it states that at least 6 of the 10 projects must have construction completed. Is a Feasibility Study a complete project, even though not constructed, would it be considered as one of the four non-constructed projects?

A Feasibility Study, since not constructed, would count as one of the four non-constructed projects.

File details come from the government source that posted it. Updated .