Q A ADDITION_GS00P11CYD0018.docx
DOCX document 24 KB Posted
- Attached to
- ADMINISTRATIVE SUPPORT SERVICES
- Solicitation number
- GS-00P-11-CY-D-0018-0
About this file
Additional Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Applicable WD.pdf | ||
| Q A ADDITION II_GS00P11CYD0018.docx | DOCX document | |
| Q A_GS00P11CYD0018.docx | DOCX document | |
| RFP DOCUMENT.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
ADDITIONAL QUESTIONS AND ANSWERS
Solicitation No.: GS-00P-11-CY-D-00018 Administrative Support Services (GSA/PBS Central Office)
Question 1: Please confirm if this is an IDIQ?
Answer: The requirement will result in a single-award IDIQ contract.
Question 2: Will you allow teaming arrangements?
Answer: Yes, As long as the prime contract is a Small Business, providing 51% of the services.
Question 3: Key Personnel - Are you requiring resumes for all 21 individuals to be submitted with the proposal or just the RFP at this time?
Answer: Resumes are not required at this time.
Question 4: Section 15 on Page 19 of the solicitation states that “The maximum order limitation for each awarded contract is $3,000,000”. The same section states “A single-award IDIQ contract will be made under this procurement in order to meet the anticipated needs of the Government”. Does the $3,000,000 represent the annual amount or is that the ceiling for entire contract period of base and 3 option years?
Answer: $3,000,000 represents the maximum order ceiling for the base year of the contract.
Question 5: Is there a bonus structure built into the contract?
Answer: No.
Question 6: Is overtime included in the contract?
Answer: No.
Question 7: Is all personnel scheduled to work in DC or in the DC, MD, and VA area?
Answer: All personnel will work on-site at GSA, 1800 F Street, NW, Washington DC
Question8: How many vendors will be selected?
Answer: A single award is anticipated.
Question9: Will commercial projects of similar size, scope and complexity be considered? In Section 3.2.1, it seems to only ask offerors to provide federal contracts, please confirm.
Answer: All contracts performed irrespective of the customer, Government or private, will be considered so long as they meet the criteria of size, scope, complexity and timeframe.
Question10: I have never had a government or commercial contract under my business. I would like to know if this disqualifies me for this solicitation since I cannot provide any past performance.
Answer: Contractors will be evaluated on the evaluation criteria set forth in Part E. Additionally, lack of past performance is not a disqualifying factor on this procurement. In the case of an offeror without a record of relevant past performance or for whom information on past performance is not available, the offeror may not be evaluated favorably or unfavorably on past performance.
Question11: Please explain the requirement as stated on page 38 of the solicitation paragraph 3.1 part 2”electronic copy of ORCA. Are you requiring a copy of the complete ORCA or a self certified statement confirming that the offeror’ s ORCA is current?
Answer: Please submit a copy of your ORCA in Volume I of the proposal.
Question 12: Please provide guidance on how I can access SF 1449?
Answer: A copy of the SF1449 may be downloaded from GSA Forms Library http://www.gsa.gov/portal/forms/download/E331497A1FE0AE1F85256A260055A47B
Question13: Will space be provided for a Program Manager that will supervise this project?
Answer: The Government will not provide on-site space for the contractor’s Program Manager on this contract.
Question14: Can the past performance of a subcontractor be used to satisfy past experience requirements?
Answer: Yes: however, the experience of the prime contractor (offeror) may affect the rating unless the offeror is submitting a proposal as a Joint Venture.
Question15: How many open existing/issued task orders are on the current contract?
Answer: This information is not available to the public.
Question16: We are a SDVOSB under the GSA Temporary Administrative and Professional Services (TAPS) contract. Would we be eligible?
Answer: The procurement is not GSA Schedule procurement. There is no applicable GSA Schedule.
Question17: Is there a page limitation for Volume I and Volume II?
Answer: There is no page limitation for each of the volumes.
Question18: Is there a specific format that should be used for the Past Performance References?
Answer: There is no specified format so long as all the requested past performance information are addressed.
Question19: For the Price Proposal (Page 38), it is requested that we submit an electronic copy of Reps and Certs. Electronic copy suggests email/CD-ROM copy. Please clarify?
Answer: Please submit by e-mail correspondence.
Question20: In Section E.3 Proposal Evaluation, 2nd paragraph states “The proposal shall be evaluated to determine the proposed approach meets the requirements established in Section D (Attachment 1) of the solicitation. Where is Part D, Attachment 1, Part D begins with Attachment II.
Answer: Part D, Attachment 1 is the Performance Work Statement beginning on Page 9 of the RFP.
Question21: Please clarify if the three relevant past experience submissions must come solely from the offeror or can they also be from a subcontractor. Is it required that the offeror at least submit one relevant past experience?
Answer: Past Performance references must be for the contractor submitting the proposal. In the case of an offeror/contractor without a record of relevant past performance or for whom information on past performance is not available, the offeror may not be evaluated favorably or unfavorably on past performance.
Question22: How many personnel are currently performing on current contract?
Answer: 21
Question23: We have encountered firewall issues with sending proposals to the government by email; can a CD version be an alternative to the email requirement? If we hand carry our proposal to 1800 F Street, then it is to be addressed to Ms. Paris N. Marshall?
Answer: E-mail transmission is preferred. However, in the event that a firewall problem is encountered, a CD version can be accepted.
Question24: Please clarify the due date. The cover page listed the due date as Thursday, January 25, 2011.
Answer: Tuesday, January 25, 2011 by 2:00 PM EST.
Question25: How will offeror past performance be evaluated?
Answer: Please refer to Part E of the solicitation.
Question26: Is this a GSA buy?
Answer: The procurement is not GSA Schedule procurement because there is no applicable GSA Schedule for the requirement.
Question27: If awarded this contract, we would be happy to transition any incumbent contractors to our payroll. However, would you like us to submit resumes of proposed personnel with our RFP? If so, how many?
Answer: The RFP does not require offerors to submit resumes at this time.
Question28: In the RFP, you stated that Offerors must quote a price for all disciplines specified in order to be considered for award, and that offerors may not use pricing alternatives which differ from these instructions. In our response, would we be disqualified if we were to propose pricing for a labor category that covers the required services and tasks but has a different title? For example, would we be disqualified if we provided pricing for an Administrative Assistant I instead of a Secretary I?
Answer: Pricing alternatives are not allowed on this RFP.
Question29: Does the RFP require a Secretary I, II and IV?
Answer: The RFP require three labor categories – Secretary Level I, Secretary Level III and Secretary Level IV (Administrative Assistant).
Question31: Does the Government anticipate a particular schedule for on-site inspection visits by the contractor of its employees? If so, what is that schedule?
Answer: There is no particular schedule. The Government COR will request a meeting, in writing, when an on-site inspection is needed. However, the contractor is responsible for its quality control program and supervision of its staff.
Question32: According to Part D, Item 14, the contractor will serve as the supervisor of its employees but will day-to-day task be assigned by the Government point of contact?
Answer: The Government POC will assign tasks and duties to contract employees in accordance with the task order and contract terms and conditions.
Question33: Is this procurement subject to GSA Schedule pricing?
Answer: The procurement is not GSA Schedule procurement. As such, it is not subject to GSA pricing.
Question34: Is it acceptable to send the hard copy of the proposal by Federal Express?
Answer: Federal Express delivery is acceptable so long as it meets the proposal due date/time of January 25, 2011 by 2:00 PM EST.
Question35: If the email submission of the above reference RFP is received by the deadline on January 25, 2011, can the paper copy be overnighted on the 25 January for delivery to you on January 26. Do you need both to be received in your office on the 25th January?
Answer: The RFP calls for submission of both the hard and soft copies of the Technical and Price Proposals by the January 25, 2011, 2:00 PM EST deadline.
File details come from the government source that posted it. Updated .