JBSA Question set 1 answers.pdf
PDF 123 KB Posted
- Attached to
- FA8604 Storage Aid System at Joint Base San Antonio (JBSA), Lackland, Fort Sam Houston, Randolph, Texas MMHS
- Solicitation number
- FA860424RB012
About this file
This document contains the questions and answers for Set #1 related to the Request for Proposal (RFP) for the FA8604-24-R-B012 Storage Aid System at Joint Base San Antonio (JBSA), Lackland, Fort Sam Houston, Randolph, Texas.
The RFP is for a 540-day contract to provide the performance, design, fabrication, installation, and testing of a Storage Aid System at JBSA in Texas. The procurement is 100% set aside for small businesses under NAICS code 333922. The evaluation will be based on Lowest Price Technically Acceptable (LPTA). The questions and answers address the power source and on-board battery charger requirements. Specifically, no additional wiring will be needed from an electrical panel, and the on-board charger should be rated for a 24V battery and able to plug into a standard 110/120V outlet.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FA8604-24-R-B012
Storage Aid System at Joint Base San Antonio (JBSA), Lackland, Fort Sam Houston, Randolph, Texas
Questions/Answers Set #1
Date 8 August 24
Appendix H Section 3.3.1 POWER SOURCE
1. There are no drawings for building 5160 and the drawing for building 10904 are not to scale.
What is the distance for the necessary wiring to be installed from the “existing panel”?
There are pre-existing charging areas from previous rider reach vehicles that may be used for the new vehicles. No additional wiring from an electrical panel will be needed, so no distance is needed. No drawing for building 5160, the vehicles will be located at time of delivery. No additional wiring will be needed in building 5160 either.
Appendix D / Section 3.3.2 ON-BOARD BATTERY CHARGER
2. What voltage should the on-board charger be rated for?
The onboard charger should be rated to charge a 24volt battery and be able to plug into a standard 110/120 volt outlet.
File details come from the government source that posted it. Updated .