Question and Answers v2.pdf

PDF 89 KB Posted

Attached to
AFLCMC Data Operations Commercial Solutions Opening - Call 1 Project Golden Gate
Solicitation number
FA8600-23-S-C056-0001
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Question and Answers.docx DOCX document
Golden Gate Call - Final.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question and Answers – Call 1 – Project Golden Gate:

Question 1: The instructions mention the page limitation under Part 3 (User Stories), but I wanted to confirm if this limit applies to just the User Story Response (Part 3) or to the entire Step 1/White Paper Response, to include Part 1 (Cover Page) and Part 2 (Questionnaire Responses).

Answer: In accordance with section 6.2 of the Call, the page limitation is 2 pages per user story, plus a title page. The cover page (Part 1) and questionnaire responses (Part 2) are not included in this page count.

Question 2: On the first user story (Cloud Computing), are you looking for a one time setup and migration to a Cloud environment or is there a longer sustainment effort after the initial acquisition?

Answer: Both

Question 3: What part of AFLCMC is supporting the “Project Golden Gate” Call (IE: Digital, C3i, etc.)?

Answer: I am not able to disclose this

Question 4: What is the budget for Project Golden Gate?

Answer: I am not able to disclose this

Question 5: Is it possible to obtain a list of other accepted partners in an effort to provide the best solutions for the Air Force?

Answer: There are not currently any accepted partners under this CSO.

Question 6: Will AFLCMC accept small business participation under NAICS 541512 for this requirement?

Answer: AFLCMC will not be amending the CSO to add additional NAICS codes, however all businesses are encouraged to apply regardless of size status.

Question 7: Would it be possible to extend the page count for that section to 5?

Answer: AFLCMC will not be extending the page count.

Question 8: Is it possible to get an extension to the Monday, Feb 27th due date to at a week longer?

Answer: AFLCMC will not be extending the white paper submission date.

Question 9: We would like to know if this is a brand new contract OR if there is (was) an incumbent performing these services. If not brand new, could you please provide the current / previous contract number?

Answer: There is no incumbent performing these services.

Question 10: Are there incumbent contractor(s) for these efforts?

Answer: No.

Question 11: Will there be or what is the Small Business desire/required workshare?

Answer: AFLCMC has no requirements on Small Business workshare for this Call.

File details come from the government source that posted it. Updated .