Questions and Answers to FA7014-11-R-0006
70 KB Posted
- Attached to
- Physicians Reference Database
- Solicitation number
- FA7014-11-R-0006
Text of this file
QUESTIONS & RESPONSES FOR
Solicitation FA7014-11-R-0006
Physicians Reference Database
Question 1: 7 days seem too aggressive for an offeror to provide a quality proposal. Would the Government extend the due date of the proposal?
Answer: The Government is confident the solicitation period is sufficient in obtaining adequate competition for this requirement. As of the posting of this response no extension is anticipated for this requirement.
Question 2: Is there an incumbent for this work? If so, who and pleaes provide the current contract number?
Answer: Up to Date is the incumbent via FA7014-10-P-0022
Question 3: Is there a security clearance requirement for this work?
Answer: No security clearance requirement for this work
Question 4: Are there preferred databases or applications which Government has evaluated?
Answer: Yes
Question 5: Can the work be performed at the contractor site? Can the test site be at the contractor site? Where is the production environment?
Answer: Customer is expecting the contractor to provide the required information from the contractor/vendor website. The AFMS Virtual Library will link to the site after the user is authenticated as an AF legitimate user. The vendor will work with the technical staff of the AFMS Knowledge
Exchange to provide token/key access and IP authentication.
Question 6: Is the offeror to provide the content of the database as well as the implementation or just the implementation and the Government/Users will provide content?
Answer: The offeror is expected to provide authoritative, referenced medical information as specified in the posted requirements.
Question 7: Should the offeror include hardware and software cost to the overall price or is the Government going to provide the hardware? If hardware exists, please provide the hardware listing.
Answer: No hardware required. All content is web-based. Content has to be accessible via Internet
Explorer, Netscape, Firefox, and other common internet browsers. DVDs are to be provided by the offeror that include the online content for deployed providers with little or no internet access.
Question 8: "Prospective contractors shall be required to verify they have obtained the necessary copyright approvals and online publishing rights for the requested medical literature", How many publishers does the contractor have to negotiate with? If there is a copyright and online publishing rights cost, is the Government going to pay for the cost separately from this contract?
Answer: All copyright and online publishing rights should be priced within the bid. The number of publishers is a vendor decision. The vendor will determine what is needed to meet the requirements in the proposal.
Question 9: The PWS references attachment 4 but the attachment can't be located. Where is the attachment 4?
Answer: This was a typographical error…there is no attachment 4. This inadvertent oversight will be corrected upon award.
Question 10: Page 10, Please define medical provider when the Government states medical provider level. Is this a Government personnel or contractor proposed personnel?
Answer: Medical providers includes medical doctors, nurses, nurse practitioners, dentists, medical researchers, and laboratory personnel that work for the Air Force. The providers may be military officers, civilian, or contract personnel. They must be a member of the Air Force Medical Service to use the AFMS Virtual Library.
Question 11: Page 11, "Content shall be written by expert physicians ...", are the expert physicians users of the system or offeror proposed personnel?
Answer: The offeror is expected to employ or contract with expert physicians to develop the medical topics. The physician is expected to be an expert in the specialty in which he/she is writing.
Question 12: Page 11, "Provide interactive medical specialty calculators ...", total of how many interactive calculators should the offeror develop? Also, is the government going to provide the formulas for the calculations?
Answer: There is no required number of calculators. The government does not provide the formulas.
Common calculators include cardiac output, peak expiratory flow, creatine clearance, urinary protein excretion estimation, ideal body weight for dosing, glycemic assessment, calcium correction in hypoalbuminemia, right to left shunt fraction QS/QT, and QT interval corrections.
Question 13: Page 11, "Patient education summaries shall be included and written at approx. 8th grade level", is the offeror responsible for providing the summaries?
Answer: Yes, the offeror is responsible for providing the summaries.
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| FA7014-11-R-0006 -- Physicians Reference Database | — |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
File details come from the government source that posted it. Updated .