QA_1_FA520922Q0059_20220809.pdf

PDF 126 KB Posted

Attached to
Call Center Appointment Line Clerk for 374th Medical Group, Yokota Air Base, Japan
Solicitation number
FA520922Q0059
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Controlled Unclassified Information

Question & Answer As of 09 Aug 2022

Request for Quotation (RFQ) No. FA520922Q0059

Call Center Appointment Line Clerk for 374th Medical Group, Yokota Air Base, Japan

No. 1 Area: General Information Reference: N/A

Question: Is this solicitation for a new position or is there currently an incumbent contractor? If there is an incumbent contractor in place, please provide the contract information, e.g., contract number, name of the incumbent contractor, total contract amount, etc.?

Answer: This solicitation is not for a new position. There is an incumbent contractor as follows:

Contract Number: FA520917P0097 Name of Incumbent Contractor: Entourage Consulting, LLC Total Contract Amount: $478,080.00 for five (5) years

No. 2 Area: Status of Forces Agreement (SOFA)

Reference: Standard Form (SF) 1449, Pages 17 through 20 of 62, Addendum to FAR 52.212-4

Question: Will the Contracting Officer (KO) sign a Letter of Authorization (LOA) through the Synchronized

Pre-deployment and Operational Tracker (SPOT) to grant staff the SOFA status, if required?

Answer: Yes, the KO will sign an LOA once receiving a request from the Contractor in the SPOT.

No. 3 Area: Common Access Card (CAC)

Reference: Performance Work Statement (PWS), Paragraph 4.1.6.

Question: Will the KO sign a DD Form 1172-2 to grant staff a CAC ID card, if required?

Answer: Upon completion of a back ground check specified in the PWS, a Trusted Agent at the 374th Medical

Group (374 MDG) will sign a DD Form 1172-2.

No. 4 Area: General Information

Question: Can companies from outside Japan, e.g., USA or India, participate in this opportunity?

Answer: Yes, those countries affiliated with World Trade Organization Government Procurement Agreement and Free Trade Agreement located outside Japan will be considered for this opportunity. Please note that offerors and quoters are required to be registered in the System for Award Management (SAM) (https://sam.gov/content/home) at the time an offer or quotation is submitted.

https://sam.gov/content/home

No. 5 Area: Meeting Participation

Question: Is the Contractor required to come over for meetings?

Answer: A teleconference is an option for meetings.

No. 6 Area: Performance Location

Reference: PWS, Paragraph 1

Question: Can the Contractor perform the tasks outside Canada?

Answer: The Contractor and/or the Contractor’s contract managers may be located outside Japan. However, three (3) appointment line clerks shall provide services in the office within the 374 MDG premise.

No. 7 Area: Submission of Offers

Reference: SF 1449, Page 59 of 62, Addenda to FAR 52.212-1, Paragraph 2(m)E

Question: Can vendors submit the quotations via email?

Answer: Yes, offerors shall submit electronic copies of quotation via email in accordance with the reference above.

No. 8 Area: Training

Reference: N/A

Question: Is there any anticipated training for this position that would require travel and accommodation expenses to be covered by the Contractor?

Answer: No, there is not.

No. 9 Area: Position Requirement

Reference: PWS, Paragraph 1.3

Question: Are there any education minimal requirements for this position or any additional position requirements beyond the PWS, Paragraph 1.3.1, English Language Requirement? (i.e., high school diploma, minimum number of words typed per minute; etc.?)

Answer: There is no additional requirements; however, a high school diploma is preferable.

No. 10 Area: Small Business

Question: Is this requirement set aside for small business and not open competition?

Answer: In accordance with FAR 19.000(b), FAR Part 19 Small Business Programs “except for Subpart 19.6, applies only in the United States or its outlying areas”. The 374th Contracting Squadron is located at Yokota Air Base, Japan and is not considered an “outlying area” of the United States. Therefore, this requirement will be considered unrestricted and full and open competition.

No. 11 Area: Contractor’s Employee

Question: Will the successful offeror inherit the current incumbent’s staff? If not, can the Contactor bill MTF for training (hourly rate)?

Answer: The successful offeror may inherit the current incumbent’s staff on its own responsibility. The Contractor cannot bill the Government for training, except for the Contract Line Item Numbers (CLINs) specified in the SF 1449.

No. 12 Area: Clerical Tasks

Reference: PWS, Page 5 of 11, Paragraph 1.4.2.6. through 1.4.2.10

Question: Does the Government seek a firm fixed and hourly rate for “connected calls” and hourly billable rate for clerical tasks exacting from Attachment 1, PWS, page 5 under paragraphs 1.4.2.6., 1.4.2.7., and 1.4.2.8-1.4.2.10.?

Answer: No, the Government does not seek an hourly rate as stated in this question. The CLINs in SF 1449 shall cover all the efforts or tasks that the Contractor makes towards this requirement.

No. 13 Area: Past Performance Reference List

Reference: SF 1449, Page 58 of 62, Addenda to FAR 52.212-1, Paragraph 2(m)B.4

Question: Shall the offerors fill out the Past Performance Reference List (Attachment 2 to SF 1449) under past performance or leave blank for the Government Contract Specialist to complete?

Answer: The offerors shall fill out and complete the Past Performance Reference List (Attachment 2 to SF 1449) and submit it as a part of offer by the offer due date.

No. 14 Area: Performance Location

Reference: PWS, Paragraph 1

Question: Is there an opportunity to staff this project from our location, using our operators?

Answer: No, the Contractor shall provide three (3) appointment line clerks within the 374 MDG premise in accordance with the reference above.

No. 15 Area: Candidate Information (Resume)

Reference: SF 1449, Page 58 of 62, Addenda to FAR 52.212-1, Paragraph 2(m)B.3(a)

Question: Can the offerors submit more than three (3) candidate resumes?

Answer: No, the offerors shall provide the information of three (3) candidates in a format of a resume in accordance with the reference above.

No. 1
Question:
Answer:
No. 2
Question:
Answer:
No. 3
Question:
Answer:
No. 4
Question:
Answer:
No. 5
Question:
Answer:
No. 6
Question:
Answer:
No. 7
Question:
Answer:
No. 8
Question:
Answer:
No. 9
Question:
Answer:
No. 10
Question:
Answer:
No. 11
Question:
Answer:
No. 12
Question:
Answer:
No. 13
Question:
Answer:
No. 14
Question:
Answer:
No. 15
Question:
Answer:

File details come from the government source that posted it. Updated .