Q&As_to_SCOSS_Solicitation.pdf

PDF 15 KB Posted

Attached to
DRS Shipboard Carry on Satellite Systems repair/maintenance Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4814-18-T-F024
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

About this file

Questions and answers to solicitation

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to DRS Shipboard Carry on Satellite Systems repair/maintenance, newest first.
File Type Posted
Synopsis_Solicitation_FBO_SCOSS_mod_to_add_gfp_clause.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers to SCOSS Solicitation #FA4814-18-T-F024

Question 1: Will the Government please confirm that Past Performance Questionnaires (PPQs) are not required, and that customer’s contract POCs are sufficient?

Answer 1: Correct PPQs will not be required, customers contract POCs will be sufficient. Also Past Performance Information Retrieval System (PPIRS), Federal Awardee Performance and Integrity Information System (FAPIIS), Electronic Subcontract Reporting System (eSRS), or other databases; interviews with Program Managers, Contracting Officers and Fee Determining Officials; the Defense Contract Management Agency (DCMA), and commercial sources will be used to evaluate past performance.

Question 2: In regards to Attachment 1 PWS, pg. 2. Para 1.7, 1.14 & 1.16. Will JCSE procure A-Stock Fly Away Spares for long lead items to be maintained at the contractor facility to repair Systems 101, 102 & 103 as required when needed?

Answer 2: JCSE will not purchase A-stock Fly Away Spares for long lead items to be maintained at the contractor facility.

Question 3: Will JCSE expect the contractor to reserve a stock of long lead items as A-Stock Fly Away Spares dedicated for JCSE support?

Answer 3: JCSE expects the contractor to be able to perform to the requirements as laid out in the PWS. It is up to them on how they will ensure that required parts are available.

Question 4: In regards to Attachment 1 (PWS) Pg. 2 is missing 1.15.

Answer 4: Yes this is a numbering error, 1.16 should actually be 1.15.

Question 5: 52.212-3 requires only paragraph (b) to be filled in if certifications in SAM are current. Paragraph (b) is a conditional response if applicable. In this case there is no information to fill in. Can Offerors simply state that Certifications in SAM are current and complete to fulfill this requirement?

Answer 5: Yes Offerors can simply state that their Certifications in SAM are current and complete as this will also be checked upon receiving proposals.

Question 6: DFARS 252.212-7000 states “Reserved” at this time. Will the same reply stating compliance with SAM certifications suffice for both requirements?

Answer 6: Yes Offerors can simply state that their Certifications in SAM are current and complete as this will also be checked upon receiving proposals.

Question 7: Attachment 2 states that CLIN x003 “will be the average cost of all parts listed in Attachment 3.” Will the Government confirm that the pricing for CLINs x003 is for evaluation purposes only?

Answer 7: Government confirms that the pricing for CLINs x003 will be used for evaluation purposes only?

Question 8: Attachment 2 states that for CLIN x002 “This price is for evaluation purposes only.

All Delivery Orders will be awarded as Firm Fixed Price Delivery orders.” Will offerors be held to the hourly rate proposed for CLINs x002 in execution?

Answer 8: Correct this will be used to evaluate offerors hourly rate proposed for CLINs x002.

Question 9: Regarding font size for our response it states that text font needs to be Times New Roman 12 pt. Can tables and graphics be smaller, such as 10 pt. Times New Roman?

Answer 9: Times New Roman and font size 10 pt. can be used on your proposals only for tables and graphics.

File details come from the government source that posted it.