Questions_and_Answers_20190227.pdf

PDF 15 KB Posted

Attached to
Shaw AFB Medical Linen Services Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4803-19-Q-A026
Issued by
Department of the Air Force Air Combat Command

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Shaw AFB Medical Linen Services, newest first.
File Type Posted
MFR_Extension_7_March_2019.pdf PDF
MFR_Extension_20190306.pdf PDF
MFR_Extension_20190306.pdf PDF
Medical_Linen_Services_Combined_Synopsis-Solicitation.pdf PDF
Attachment_1_-_Medical_Linen_Services_SOW.pdf PDF
Attachment_4_-_Historical_Data_6_Months.pdf PDF
Attachment_3_-_Pricing_Worksheet.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_2__Wage_Determination.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA4803-19-Q-A026

Shaw AFB Medical Linen Services Questions with Answers

27 February 2019

Question 1: Who is the incumbent contractor?

Answer: 9W Halo OPCO L.P. d/b/a Angelica

Question 2: What was the last award amount?

Answer: $272,997.25

Question 3: What is the previous pricing sheet?

Answer: That information will not be provided as it is proprietary to the incumbant contractor.

Question 4: What is the name of the current contractor for this contract?

Answer: 9W Halo OPCO L.P. d/b/a Angelica

Question 5: Will there be a scheduled site visit for this opportunity?

Answer: A site visit is scheduled for 1 March 2019 at 1:30 PM EST. Please contact SSgt Colleen Toman at colleen.toman.1@us.af.mil or SSgt Philip Napier at philip.napier@us.af.mil for base pass information.

Question 6: What will be the anticipated award date for this contract?

Answer: The anticipated award date for this contract is 15 March 2019.

Question 7: What will be the anticipated start date for this contract?

Answer: The start date of this contract will be 1 April 2019.

Question 8: What is the current total annual awarded amount for this contract?

Answer: That information will not be provided as it is proprietary to the incumbant contractor.

Question 9: Has funds been appropriated for this opportunity?

Answer: Yes.

Question 10: What is the current contract or task order number?

Answer: FA4803-14-P-0002.

mailto:colleen.toman.1@us.af.mil mailto:philip.napier@us.af.mil

File details come from the government source that posted it.