Questions and Answers to Solicitation FA4800.docx
DOCX document 11 KB Posted
- Attached to
- Lease of Stackable Washers/Dryers
- Solicitation number
- FA4800-10-T-0019
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Questions and Answers to Solicitation FA4800 2.docx | DOCX document | |
| Amendment P2 to FA4800-10-T-0019.PDF | ||
| Amendment P1 to FA4800-10-T-0019.PDF | ||
| FA4800-10-T-0019 Solicitation.doc | DOC document | |
| PPQ-Washer_and_Dryer_FA4800-10-T-0019.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers to Solicitation FA4800-10-T-0019
1. Are you going to have a site visit?
Answer: A site visit will be conducted if requested.
2. Are the washer/dryer combo units all on the first floor?
Answer: No.
3. If not on the first floor how many are on 2nd, 3rd floor etc.?
Answer: There are 3 floors and 6 units will be on each floor.
4. Are the dryers vented horizontally and directly to the outside or are they vented up through the ceiling?
Answer: The dyers are vented horizontally and are vented to the outside
5. Are you leasing for only 10 months base year and 12 months option year one?
Answer: Yes.
6. Who will be the Contracting Officer?
Answer: TSgt Rosita Goodrum
7. Who will be the Contract Administrator?
Answer: TSgt Rosita Goodrum
8. Do you guarantee 10 months for the base year no matter when the contract is awarded and equipment is installed?
Answer: The period of performance start date changed to 24 Sep 2010 and the solicitation and resultant contract will specify the equipment shall be installed no later than 28 Sep 2010.
File details come from the government source that posted it. Updated .