Questions_and_Answers_Blast_Booth_Servicing.pdf

PDF 9 KB Posted

Attached to
Blast Booth Servicing
Solicitation number
FA449719Q0002
Issued by

About this file

Q&A

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

Q. In section 1.1 of the PWS, is the contractor to add the cost of replacement parts i.e. filters, gloves, valves, hoses, and other possibly required parts in their yearly overall bid price?

A. Yes, all parts necessary to complete the annual preventative maintenance should be included in the overall yearly bid price. Parts for unscheduled maintenance/repairs should not be added to the price.

Q. How many blast booths are there?

A. One each walk in booth

Q. What model?

A. Pauli Blaster model PRAM II

Q. Do you have a serial number?

A. 405

Q. Is there an Accu-Flo?

A. No

File details come from the government source that posted it.