Q A_FA448423Q0063_305th Innovation Lab Sound Proof Pod_signed.pdf
PDF 95 KB Posted
- Attached to
- Sound Proof Pod for 305th Innovation Lab Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA448423Q0063
About this file
This document contains questions and answers regarding Solicitation Number FA448423Q0063 for a sound proof pod for the 305th Innovation Lab. The solicitation seeks a vendor to meet the specifications in the statement of work to install a pod with electrical connection at the lab. The government will relocate any necessary cameras and provide existing WiFi capabilities, but no additional internet wiring will be required. The contractor is only responsible for electrical work and additional sprinklers will not be needed. The government believes adjustable feet can level the pod and will provide wooden shims if needed, but no platform is required. The technical proposal should explain how specifications will be met. One volume each should be submitted for past performance and technical proposals, but separate proposals can be submitted.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Solicitation Amendment FA448423Q00630001 SF 30.pdf | ||
| 01. SOW_305 AMW Innovation Lab Sound Isolation Pod_FINAL.pdf | ||
| 04. JB MDL AT Awareness Guide for Contractors.pdf | ||
| 03. JB MDL Antiterrorism Awareness for Contractor Trifold.pdf | ||
| FA448423Q0063_305th Innovation Lab Sound Proof Pod Solicitation.pdf | ||
| 02. SFS Appendix - CONTRACTOR APPENDIX SEP 21.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions & Answers to Industry
FA448423Q0063_Sound Prood Pod
305th Innovation Lab
1. Refer to Scope of Work, Section 1.2, Project Description: There are various pod designs that could accommodate the listed specifications. Please provide the model number and supplier for the intended pod to be installed.
Answer: At this time, there is not a specific pod designated or being requested. Vendor should meet the specifications stated in the SOW.
2. Per the sit visit, it was noted that a camera is located next to where the new pod is to be installed. Please confirm that the camera relocation is to be completed by another contractor.
Answer: The camera will be moved by another contractor, if needed.
3. Refer to Scope of Work, Section 1.2, Project Description: Please confirm that the contractor is only responsible for the electrical connection. The internet connection will be completed by another contractor.
Answer: Only electrical. The building has existing WiFi capabilities so additional internet wiring will not be needed.
4. Please provide the existing electrical as-builts and floor plan for the Innovation Lab.
Answer: Electrical as-builts are not available at this time.
5. Please confirm that sprinkler system installation will not be required as a part of this contract and is not a requirement for the pod installation.
Answer: Additional sprinklers installation, in or out of the pod, will not be required.
6. Per the site visit, it was noted that the floor where the new pod will be sitting is not completely level. Please confirm if the contractor is required to sit the pod on a platform in order to achieve a fully level surface. If this is the case, please advise on the specification on the materials and methods of leveling the floor while maintaining ADA compliance.
Answer: The government believes that it is possible that the pods sit on adjustable feet. If so, the government does not anticipate a platform will be needed. However, if the pod proves to be unbalanced, the 305th Innovation Lab will correct using wooden shims, if needed.
7. Refer to Solicitation # FA448423Q0063, Past performance is mentioned within the solicitation.
Please advise if past project sheets are to be submitted with CPARS as apart of the past performance proposal. Additionally, please advise on the quantity of projects to be submitted.
Answer: CPARS is not needed. Please, simply provide a summary of two to three most recent and relevant projects to include the items supplied/work performed and dollar value, if any.
8. Refer to Solicitation # FA448423Q0063, a technical proposal is mentioned within the solicitation.
Please advise on the requirements for the technical proposal.
Answer: The proposal should state the how the vendor intends to meet the intent set forth in the PWS.
9. Please advise if three separate volumes are to be submitted for the three types of proposals, or if one proposal package is to be submitted.
Answer: One volume should be submitted for each proposal. The vendor should submit standalone proposals if wanting to submit more than one.
Lizbette Zalybniuk Contracting Officer
| 2023-09-21T16:32:35-0400 | |
| ZALYBNIUK.LIZBETTE.1235171100 |
File details come from the government source that posted it. Updated .