FA448418R0012_Questions_and_Answers.pdf

PDF 120 KB Posted

Attached to
Replace Countertops & Cabinets and Entrance Doors Federal contract opportunity
Solicitation number
FA448418R0012
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Replace Countertops & Cabinets and Entrance Doors, newest first.
File Type Posted
FA448418R00120002_Amendment.pdf PDF
J-5_Drawings.pdf PDF
Sign_In_Sheet.pdf PDF
Site_Visit_Meeting_Minutes_20180723.pdf PDF
FA448418R00120001_Amendment.pdf PDF
J-4_JB-MDL_B657_SFS_Appendix_20180123.PDF PDF
J-1_JB_MDL_Submittal_List_B657_20180711.xls XLS spreadsheet
J-2_JB_MDL_B657_PPQ_20180711.pdf PDF
solicitation.pdf PDF
J-3_JB-MDL_B657_Wage_Determination.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

REPLACE CABINETS COUNTER TOPS SINKS AND FIXTURES AT CDC B657 AT JOINT BASE MDL,

LAKEHURST NEW JERSEY

Solicitation FA448418R0012

Questions and Answers

1. Question: Was the site visit conducted on 19 July 2018 at 10AM mandatory in order to bid the project?

Answer: Yes

2. Question: Will the building be occupied during construction?

Answer: No

3. Question: Is the contractor allowed to station work related items in the building parking lot? I.E: contractor parking, material staging and dumpster.

4. Question: Is there access to the bathroom in the building for contractors?

5. Question: What are the allowed work hours?

Answer: After Hours and Weekends

6. Question: Do all materials used need to be made in the USA?

7. Question: Will specifications or additional information be provided on the cabinets, countertops, and backsplashes?

Answer: No

8. Question: Shall new cove base be installed on the front side of the cabinets? If so, do you have the product data sheet on the originally installed cove base?

Answer: It will be provided post award. Four (4) inch vinyl cove.

9. Question: What are the hours that we are allowed to work?

Answer: After Hours 5:30pm- 1:30am

10. Questions: The solicitation states 120 calendar days, so are we permitted to work on the weekends and if so what are the working hours on the weekend?

Answer: Weekends 8am-4pm Sat Sun

11. Question: What type of material shall the countertops be?

Answer: Corian or equivalent

12. Question: Shall the wall laminate behind the cabinets/countertops be replaced with same type of laminate but different color?

Answer: Same color will be selected post award.

13. Question: On Plan marked A-5 vestibule 119 has (2) doors , door # 119-1 and door # 119-2 do both sets of double doors get removed and replaced ?

Answer: Only the outside entrance doors. Not the inner doors.

14. Question: On Plan marked A-4 there is Kitchen Equipment List, note * Built in equipment and appliances supplied by contractor, items # 2,4,7,9, 10,11,13,17,18,19,23,24,25 and 26 have the * sign next to them, are these items to be supplied and installed by the contractor ?

Answer: No.

15. Question: On Plan marked A-4 there is Kitchen Equipment List, at the bottom of the Kitchen Equipment list there is Note: Items w/o * are being provided by the government, the contractor to provide all utility connections for equipment and appliances indicated above . Are the utility connections for the equipment and appliances required for this project ?

Answer: No.

16. Question: Can you please confirm that what you are seeking in 2. PART II – PAST PERFORMANCE

INFORMATION are three past performance project write ups?

Answer: Yes. Three maximum projects containing the information within the rest of that section. The section (a) through (d) offer various ways of submitting the past performance examples.

File details come from the government source that posted it.