Solicitation_0002.pdf
PDF 22 KB Posted
- Attached to
- Weight Load Testing Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA301618R0026
About this file
Questions and Answers
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Solicitation_Amendment.pdf | ||
| Solicitation_Redacted_Weight_Load.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to answ er the Questions submitted in response to the solicitiation. All other terms and conditions remain unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 2
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 23-Jan-2018
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X FA301618R0026
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
08-Jan-2018
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
23-Jan-2018
CODE
502D CONTRACTING SQUADRON
1655 SELFRIDGE AVE
JBSA LACKLAND TX 78236-5253
FA3016 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
FA301618R0026
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
QUESTIONS AND ANSWERS # 1
1. A crane inspector is specified solely for this requirement, but a crane repair technicians is not indicated. Please clarify.
Answer: A Crane Inspector usually has the necessary experience to complete any required repairs.
2. Will a crane inspector as well as a crane repair technician both be required certification by the NCCCO.
Answer: If a separate crane repair technician/mechanic is utilized, they must have 2 years of experience or relevant certification.
3. If the inspector has a DWI would they be disqualified.
Answer: There is no installation access for persons on Probation or Parole.
4. If the inspector has spousal domestication would they be disapproved a base pass.
Answer: It depends on the results of the background check.
5. If the inspector has had a bad driving record, would they be disqualified from obtaining a base pass.
Answer: It depends on the results of the background check.
6. Would a crane inspector be required to speak English.
Answer: Yes
7. If the inspector has an active motor vehicle violation, would this disqualify the person from operating on the government installation or receiving a base pass.
Answer: It depends on the results of the background check.
8. Would the government accept an inspector that will have no experience or would simply passing NCCCO written exam be acceptable.
Answer: NCCCO certification requires at least five years of crane-related experience.
9. Would an inspector that has been convicted of child abuse in the pass be disapproved for a base pass.
Answer: It depends on the results of the background check.
10. Finally, no experience on the listed equipment was specified, please confirm.
Answer: NCCCO certification requires at least five years of crane-related experience.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it.