Questions_and_Answers14Nov17.pdf

PDF 18 KB Posted

Attached to
Magnetic Resonance Imaging (MRI) Appointment Clerk
Solicitation number
FA301018R0003
Issued by

About this file

Questions and Answers for MRI Appointment Clerk

View the file

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(1) Magnetic Resonance Imaging (MRI) Appointment Clerk

QUESTIONS AND ANSWERS

1. Question: Is this a current contract?

Answer: Yes, there is a current contract in place.

2. Question: Is there an incumbent?

Answer: Yes, there is currently an incumbent in place.

3. Question: What is the current price?

Answer: The total current price of the contract is $60,343.92.

4. Question: Is this position filled?

Answer: Refer to question 2.

5. Question: Is this a new requirement?

Answer: No, this is an existing requirement.

6. Question: Will this position be an SCA position?

Answer: Yes, this is a SCA position.

7. Question: Since this is an hourly billed contract at 2000 hours for one (1) FTE, are holiday and sick time under Executive Order (EO) 13706 billable? (Since the new productive man hours are at 1864 which includes 10 holidays10 vacation days and 56 hours sick)

Answer: The government shall not be billed for holiday and sick time under Executive Order (EO) 13706. The contractor should compute holiday and sick time in the burden rate.

8. Question: Is there a contractor performing these services?

Answer: Mindleaf Technologies Inc.

9. Question: Does the Radiology Leadership have a candidate that they would like for this position?

Answer: Candidates are approved/disapproved based on their qualification package.

10. Question: As a newly established company, can I substitute past performance with references from CO’s highlighting by performance as a COR and past military leadership highlighting my performance as a Radiology Administrator?

Answer: Reference Solicitation, ADDENDUM TO FAR 52.212-1, (b)(10) PAST PERFORMANCE INFORMATION (PPI), pages 49 through 51

11. Question: Is a technical proposal required for this solicitation?

Answer: A technical proposal is not required for this solicitation.

12. Question: Is there an incumbent on this solicitation? If so the pricing will be based on tenure, correct and not LPTA?

Answer Part 1: Refer to question 2 Answer Part 2: Reference Solicitation, 52.21-2 Evaluation—Commercial Items (OCT 2014), pages 9 through 11

13. Question: Mainly, I wanted to know if there were companies doing this work and if so, could you provide me with the following: Contractor Name, Contract/Task Order Number, Expiration Date and Approximate Value

Answer: Contractor Name: Refer to Question 8

Contract/Task Order Number: FA8053-12-D-0046-RC07 Expiration Date: 23 January 2018 Approximate Value: Refer to Question 3

File details come from the government source that posted it.