GCMSMO_Questions_and_Answers.pdf

PDF 15 KB Posted

Attached to
2 FTE Program Assistants, Gulf Coast Multi-Service Market Office (GCMSMO)
Solicitation number
FA301017R0024
Issued by

About this file

Questions and Answers for GCMSMO Program Assistants

View the file

Other files

File Type Posted
WD._V-3_2015-5147.pdf PDF
FA3010-17-R-0024-0001.pdf PDF
Questions_and_Answers10Aug17.pdf PDF
FA3010-17-R-0024.pdf PDF
Attachment_2-_WD_2015-5147_Revision_2.pdf PDF
Attachment_3-_Past_Performance_List_of_References.doc DOC document
Attachment_4-_Past_Performance_Questionnaire.docx DOCX document
PWS_GCMSMO_Program_Admin_11Jul17.doc DOC document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Gulf Coast Multi-Service Market Office (GCMSMO) Program Assistant

QUESTIONS AND ANSWERS

1. Question: Is this a new contract or an existing one?

Answer: This is an existing requirement.

2. Question: If this is an existing one, what is the name of the current Contractor?

Answer: This current contract is Mindleaf Technologies INC.

3. Question: Please provide the option year prices for the contract.

Answer: The Government does not release specific option pricing, but the total period of performance is 1 August 2015 through 30 September 2017, with a total contract price of $205,160.00.

4. Question: Can we submit CPARS instead of submitting past performance questionnaires?

Answer: The government procures CPARS, therefore it is are highly recommended, that all offerors submit Past Performance Questionnaires.

5. Question: CLIN 0002 – Travel CLIN – it is our understanding we DO NOT need to put pricing in this clin, but that the Government will determine this amount after award?

Answer: Per the line item description, the government will fill in the travel CLIN amount at the time of award.

6. Question: IF the gvt requires this to be filled out by bidder: How far is each FTE traveling (or where to); and how often?

Answer: This is a NTE CLIN, the Government will fill in the anticipated costs at the time of the award. Expected travel is unknown until travel is required.

7. Question: Is this a new requirement?

Answer: No

8. Question: If not are the positions currently filled?

Answer: Yes, there are currently incumbents for this requirement.

File details come from the government source that posted it. Updated .