Questions_and_Answers_19_AUG_15.pdf

PDF 78 KB Posted

Attached to
Molecular Genetics Services
Solicitation number
FA3010-15-R-0016
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA3010-15-R-0016

MOLECULAR GENETICSS STAFFING SERVICES

QUESTIONS AND ANSWERS

19 August 2015

1. Question: Who is the incumbent contractor performing this work?

Answer: This requirement is a combination of 4FTEs from three different current task orders plus 6 additional FTEs not currently performing under any current contract or task order. The three incumbent contractors are: Professional Performance Development Group (PPDG), Medical North America, JV, and Donald L. Mooney Enterprises, LLC.

2. Question: What is the current contract number?

Answer: The following is a breakdown of the FTEs and the corresponding contract information:

1FTE Medical Laboratory Technician: FA8053-12-D-0033-RC02 (PPDG) 3FTE Molecular Genetics Laboratory Technologists: FA8053-12-D-0025-RC02 (Donald L. Mooney Enterprises, LLC) 1FTE Reference Laboratory Administrative Clerk: FA8053-12-D-0045-RC03 (Medical North America, JV)

There are no incumbent workers for the following:

1FTE Molecular Genetics Laboratory Technologist w/ASCP Certification as a Technologist in Molecular Biology 3FTE Molecular Genetics Laboratory Technologists 2FTE Reference Laboratory Administrative Clerks.

3. Question: The due date for responses is listed on the SF 1449 as 12:00AM 24 Aug 2015. Would the Government consider extending the due date to allow for weekend transit, or changing the due time to 12:00PM?

Answer: The Government will extend the due date to 3:00PM 26 Aug 2015.

4. Question: Are there any page limitations, font restrictions, or packaging instructions for responses?

Answer: Since this is a solicitation for a commercial service, there are no page limitations or font restrictions per the FAR; however, please refer to addendum to 52.212-1 (Instructions to Offerors – Commercial Items) found on page 50 of the solicitation regarding instructions for submission of offers.

5. Question: Regarding CLINS Qty: 2,000 hrs — since these are SCA positions, can the Government confirm that 2,000 hrs are in accordance with Service Contract Act requirements?

Answer: Yes, these hours are in accordance with Service Contract Act requirements.

6. Question: PWS 1.9.4 Licensure/Registration (page 13): “Managed care support contract (MCSC) resource-sharing providers, and other non-personal services contract personnel providing care in the MTF must be licensed in the jurisdiction in which the MTF is located. Assignment to a position not involving direct patient care within or outside an MTF does not eliminate the requirement for license or authorizing document.” Does this requirement apply to any of the positions on this contract?

Answer: Licensure is not required for any position. National certification is required for Laboratory

Technician and Laboratory Technologist positions.

7. Question: PWS 1.12 Medical Tests (page 16): “No medical tests or procedures required by the contract will be performed by the Government, with the exception of Tuberculosis testing.” Are

Tuberculosis tests, or any other medical tests or procedures, required by this contract? If so, which tests or procedures are required?

Answer: PWS paragraph 1.12. refers to post-exposure testing only. Please refer to PWS paragraphs 1.10. through 1.10.4. for required pre-employment examination and immunization requirements.

8. Question: PWS 1.17.1 Security Clearance (page 18): “Requests for Contractor personnel hired at the beginning of the contract shall be submitted to the Government not later than 45 workdays from the contract start date.” 45 work days prior to the Oct 1 st contract start date is July 29 th . Please advise.

Answer: The “45 workdays from the contract start date” refers to 45 workdays after 1 October.

File details come from the government source that posted it. Updated .