Questions_and_Answers_for_Dorm_Furniture.pdf

PDF 84 KB Posted

Attached to
Fire Dorm/Station Furniture
Solicitation number
FA2823-18-Q-4040
Issued by

About this file

Questions and Answers for FA2823-18-Q-4040

View the file

Other files

File Type Posted
Att_1_-_DORM_FURNITURE-SOW.pdf PDF
COMBO.pdf PDF
Att_2_-_Wage_Determination.pdf PDF
Att_3_-_Bid_Schedule.xlsx XLSX spreadsheet

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers for Fire Station and Dorm Furniture (FA2823-18-Q-4040)

Question 1:

How far apart are the fire stations from each other?

Answer 1:

Roughly 2.5 mile from each other.

Question 2:

How far apart are the fire stations from Dorm 855?

Answer 2:

No more than 3 miles.

Question 3:

How far apart is dorm 853 from 855?

Answer 3:

Dorm 853 and 855 are around the corner form each other. There is 150-200 yards between them.

Question 4:

How close can a 53' truck get to the dorms?

Answer 4:

50 feet in front of the Dorms.

Question 5:

How close can a 53' truck get to the fire stations?

Answer 5:

The 53' truck would have to park on the street at station 1 & 3 but would be able to get within 25 feet at station 10.

Question 6:

Are their outside balconies to access the upper floors of the dorms?

Answer 6:

Yes

Question 7:

How far is DRMO from dorm 853?

Answer 7:

DRMO is roughly 2 miles from dorm 853.

Question 8:

Do the items going to DRMO have to be palletized, shrink wrapped, or banded?

Answer 8:

Palletized at a minimum.

Question 9:

Please specify the quantities being removed from Dorm 855 and relocated in dorm 853.

Answer 9:

From 855 to 853:

96 Beds

96 Headboards

192 Underbed Storage (2 under each bed)

96 Desk

96 Hutch/Bookshelf (The Hutch/Bookshelf must be dissembled from desk)

96 Nightstands

96 TV Stands

48 Tables

96 Barstools

Total of 912 items

Question 10:

Please specify the quantities being installed in Dorm 855.

Answer 10:

Dorm 855 install:

97 Beds

97 Headboards

97 Desktop Bookcase

97 Desk

97 Nightstands

97 TV Stands

50 Tables

100 Barstools

Total of 732 items

Question 11:

Please specify the quantities being installed in the Fire Stations.

Answer 11:

Fire Station 1 install:

8 Beds

8 headboards

8 nightstands

16 wardrobes

Total of 40 items

Fire Station 3 install:

6 Beds

6 headboards

6 nightstands

12 wardrobes

Total of 30 items

Fire Station 10 install:

2 beds

2 headboards

2 nightstands

Total of 6 items

File details come from the government source that posted it.