Q&A_28_March_2018.pdf
PDF 79 KB Posted
- Solicitation number
- F3QCCL7299AH01
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Q&As – 28 March 2018
Solicitation # F3QCCL7299AH01
Question: Is Executive Order 13706 or FAR 52.222.62 for sick leave applicable to this requirement? The box was not check in the RFP but the clause is applicable to all contracts that are governed by the Service Contract Labor Standards statute ( 41 U.S.C. chapter 67), the Wage Rate Requirements (Construction) statute ( 40 U.S.C. chapter 31, subchapter IV), or the Fair Labor Standards Act ( 29 U.S.C. chapter 8). Please clarify.
Answer: Yes, EO13706 does apply to this requirement, as stated all contracts subject to SCA incorporates this requirement.
Question: How many working hours should we use for per FTE as these are monthly CLINs?
Answer: Per PWS Section 4.13.1 : The contractor shall conform to Government approved work schedules between the hours of 7:30 am to 9:30
pm. The contractor must maintain an adequate work force for the uninterrupted performance of all tasks defined within this PWS. Each position shall be full-time equivalent of 1920 hours per year. Hours of operation exclude federal holidays and specific days the MTF is closed by order of the Commander.
Question: Can you please provide contact and seniority information on the incumbent personnel to comply with EO 13495?
Answer: The Government does not have contact information for the incumbent personnel or seniority information, the only contact information we have is with the incumbent contractor. The incumbent contractor is TPC & Associates, LLC , Contact Info is Mr. Kurtis Durden 910-391-9127.
Question: Are there any evaluation requirements for the Medical Administrative Technician?
Answer: Evaluation requirements for the Medical Administrative Technician is defined in the combined synopsis/solicitation Factor 1 Technical Acceptability. The offeror shall submit it's technical proposal that must conform to the RFP, the PWS, must meet or exceed the acceptability standards for non-cost factors, and result in a balanced and reasonable overall cost alternative considering price, special features and other factors that meet the Government's need.
Question: Does companies not providing copies of all the certifications prior to awarding of the contract make them Unacceptable?
Answer: The contractor would not be eligible for award if certifications were not submitted prior to award.
Question: If company A provides copies of all required certifications in their bid and all else is well will they be deemed Acceptable over company B that didn't provide all of the certifications?
Answer: No, if company B has an acceptable plan for providing these certifications prior to award then Company B will be deemed Acceptable.
Question: Are we allowed to reach out to incumbents in regards to their possible future employment?
Answer: Yes, you are allowed to reach out to the incumbents per FAR 22.1020, FAR 22.1204, and FAR 22.1205.
Question: Can you provide contact information for the incumbents?
Answer: The Government does not have the contact information for the incumbent employees, the incumbent contractor POC is as follows: TPC & Associates, Mr. Kurtis Durden 910-391-9127.
Question: Can you share if all incumbents have the required certifications for their positions? If so, which incumbents have which certifications?
Answer: 1)The incumbent meets the requirements of the current contract. 2) The Government cannot release this information
Question: Do you need copies of the ATC certifications for proposed candidates, or is a plan to submit those upon employment sufficient?
Answer: The certifications are not necessary at time of proposal but must be submitted prior to award. An acceptable plan for obtaining and maintaining these certifications is required in the proposal. A contractor not submitting these certifications prior to award will not receive an award.
File details come from the government source that posted it.