Question_Answers_Soil_Limerock.docx

DOCX document 17 KB Posted

Attached to
Soil/Limerock Sub Base
Solicitation number
F1T2AH4155A002
Issued by

About this file

Questions and Answers 20 Aug 14

View the file

Other files

File Type Posted
Material_Analysis.pdf PDF
1_-_PKO_Memorandum_Letter_rev.doc DOC document
Bid_Schedule_(Soil-Limerock).xlsx XLSX spreadsheet
2_-_Affidavit_9_Jul_2013.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions/Answers to Solicitation F1T2AH4155A002

1. In section 15 of the statement of work it states: "All material delivered must meet specifications provided, and will be inspected by 796 personnel." What are the specifications for the soil/limerock?

Answer: See attachment 4, Material Analysis Sheet

2. In the "Delivery Schedule" section it states: "Same-day delivery is required." Does this mean within 24 hours or the same working day that the call is received?

Answer: Delivery of materials will be required the same working day the request is made.

3. Under section 5 of the statement of work it states: The contractor shall provide physical security for the materials and work under his control. Does material and work return to government control for physical security once it is delivered?

Answer: Once the material is delivered to the specified site, the Government will assume ownership of the material.

4. Is this a follow-on contract opportunity? No

5. If so, A. What is the current contract number and what is the previous solicitation number?

Answer: N/A

B. What was the base award amount?

Answer: N/A

6. How did you come up with the estimated quantity? Is this base on a monthly past allocation 12,000 plus tons or a past year daily requirement of 600 plus tons or how?

Answer: Customer will have a kick-off meeting with awardee to discuss delivery requirements.

7. If this is not a follow-on requirement, can you cite the last time you purchased this product (including delivery) and what that contract number and solicitation number were?

Answer: N/A

8. Can you please plot all 4 locations on a map OR provide GPS coordinates for each location OR provide distance from each point to the entry gate?

Answer:

a. Duke Field - RR-213 West (start point) Lat 30.636/ Lon -86.561 . (end point) Lat 30.550 / Lon -86.901

b. RR-234 (Start point) Lat 30.553 / Lon -86.758. (End Point ) Lat 30.487 / Lon -86.624

c. Duke Field - RR 213 East (Starting Point) Lat 30.640 / -86.546 (End point) Lat 30.662 / Lon -86.389

d. RR-211 West (Starting point) Lat 30.677 / Lon -86.644 (End point) Lat 30.631 / Lon -86.735

9. If/when submitting a bid via SF1449, other than the information required on the SF1449 for Offeror, what does your agency require to be completed (i.e.: solicitation number, offer due date/time, solicitation contact information, issuing contractor, etc..)

Answer: Per combined Synopsis/Solicitation

1. DUNS/Cage Code

2. Description off delivery Terms and any charges for shipping

3. Representation and Certification

4. Bid Schedule

5. Responses should include POC, name, position, telephone , and email

6. If applicable, request base access memo and affidavit

10. If awarded the contract, who decides terms of payment? How often is invoicing allowed?

Answer: A. Contracting Officer’s discretion B. Monthly invoicing is preferred.

11. If subcontracting, is a company automatically qualified for Fast Pay? If not, how would one become qualified?

Answer: No, the awardee may not automatically qualify. As prescribed, IAW FAR subpart 13.4.

File details come from the government source that posted it. Updated .