questions_and_answers_(2).pdf
PDF 245 KB Posted
- Attached to
- Purchase and Install HVAC Units Federal contract opportunity
- Solicitation number
- F1R31B5226AW03
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| questions_and_answers_(3).doc | DOC document | |
| SOW_Bldg_5206.pdf | ||
| SOW_bldg_7238.pdf | ||
| Site_Visit_Registration_Form.doc | DOC document | |
| 05-2517.txt | TXT text file | |
| Questionnaire.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
DEPARTMENT OF THE AIR FORCE
7TH CONTRACTING SQUADRON
DYESS AIR FORCE BASE TEXAS
Agile Combat Power
2 Sep 2015
MEMORANDUM FOR POTENTIAL OFFERORS
FROM: 7 CONS/LGCA
381 Third Street
Dyess AFB, Texas 79607
SUBJECT: Solicitation F1R31B5226AW03, Install 3 HVAC Units
1. The following questions were submitted on 2 Sep 2015 via email to the contracting administrator TSgt Melissa Garrett and on 1 Sep 2015 during a pre-proposal site visit that was conducted on 1 Sep 2015.
Question #1: For Bldg 7238 it is plugged in, keep it the same or disconnect?
Answer #1: Disconnect.
Question #2: For Bldg 7238 does it have to be the same unit or could a mini split unit be used so the ceiling will not need to be cut open?
Answer #2: A mini split will suffice.
Question #3: For Bldg 5206 does the old concrete pad need to be removed?
Answer #3: No.
Question #4: For Bldg 5206 can the same drain be used or does the drain need to be moved?
Answer #4: Yes.
Question #5: For Bldg 5206 does it need to be kept on the pump down solenoid or run it off the thermostat?
Answer #5:Thermostat.
Question #6: For Bldg 5206 does it need to be reinstated?
Answer #6: Yes.
Question #7: For Bldg 5206 does the gas need to be hard pumped in?
Answer #7: Yes.
Question #8: For Bldg 7238 will the tonnage need to be increased from 1 ½ tons to 2 tons to get the required voltage of 230 volts at disconnect?
Answer #8: Yes.
Question #9: For Bldg 5206, Page 2, Section 1.11, The solicitation calls for a 5 ton unit but the submittal calls for a 25 ton unit, please clarify.
Answer #9: 5 tons.
Question #10: For Bldg 5206, Page 1, Section 1.3, Please verify the size of the furnace (BTU’s).
Please provide unit manufacturer and model number used as the basis for design.
Answer #10: Brand: Carrier/ MOD #: 58WAV111-20 SER #: 3394A18557.
Question #11: For Bldg 7238, Page 1, Section 1, Please supply the size of the AC units (tons) and the size of the furnace (BTU’s). Please provide the basis of design, manufacturer and model number.
Answer #11: East outside unit 2 ton Lennox MOD #: (HS26-461-1P) (SERIAL #: 5895M23909)
Furnace (MOD #: G21Q4/5-100-3) (SERIAL#: 5896J 10218) BTU’s 100,000.
Question #12: Can the same PVC piping that is being used now be used for the new inlet and furnace?
Answer #12: Yes.
2. Please contact TSgt Melissa S. Garrett at (325) 696-1458 or the undersigned at 325-696-5261 if you need clarification to these responses.
ERIKA L. THORNTON, 1
st Lt, USAF
Contracting Officer
| 2015-09-02T16:48:32-0500 | |
| THORNTON.ERIKA.LOUISE.1368167009 |
File details come from the government source that posted it. Updated .